čtvrtek 12. července 2018

Čištění jímek

Čištění jímek

ISO, vlastní všechna osvědčení a certifikáty k provádění těchto činností, je vedena v seznamu Ministerstva životního prostředí dle Vyhl. Princip čištění nádrží a čištění jímek je přitom vesměs stejný. Následně nádrže vyčistíme pomocí vysokotlaké horké vody, která je osazená na cisternové nástavbě.


Čištění jímek

Odborně vyčistíme septiky a jímky. Vyřešíme také odvoz a likvidaci odpadu. Nejprve jsou z jímky vysáty všechny fekálie a poté odvezeny fekálním vozem do čističky odpadních vod. Poté, po dohodě se zákazníkem, může pracovník důkladně očistit stěny jímky tlakovou pistolí. IŠTĚNÍ JÍMEK A NÁDRŽÍ.


REKONSTRUKCE KANALIZACE. K cihelně 3Praha 9. Chrást u Tišice Polní 355. Pobočka pro Středny Čechy. Dobrý den vítáme vás na stránkách společnostiKANAL-Serv s. Naše firma se zabývá čištěním potrubí, vývozem jímek a lapolů, revizí kanálů TV kamerami a dalšími speciálními pracemi.


Odvoz fekálií, vývoz jímek. Provádíme čištění a vývoz jímek , septiku a žump. Dále vyvážíme a čistíme čističky odpadních vod (ČOV) a tukové lapoly. Vyvážíme jímky sloužící k zachycení tekutých a pevných odpadů. Tato zařízení je zapotřebí kontrolovat a čistit.


Pokud je odpad tvořen jen tekutými složkami. Tuto technologii realizujeme na průměry potrubí DN 70mm-DN 300mm do vzdálenosti jednoho úseku cca 50m, zejména na domovních přípojkách od domu do hlavního řadu a hlavích stok. Odčerpávání jímek se děje za pomoci speciálních sacích vozů, které pomocí dlouhých hadic obsah jímky odsají a odvezou. Firma Kaiser servis disponuje čtyřmi sacími cisternami o objemu m které jsou určeny pro sání odpadních vod a odpadních kalů.


U nás neplatíte žádné poplatky za natažení sacích a tlakových hadic. Sací vlek je upraven k nasátí až 2m fekáli. Odsávání mokrých materiálů: například čištění vyhnívacích nádrží, jímek , čištění retenčních nádrží, rybníků a lagun, jímek od betonového kalu, bioplynových stanic.


Odsávání suchých materiálů: například popílku, sutin, nečistot z půdních prostor, z průmyslových technologií. Zatím co ceny zdražují, u nás zůstavají ceny stejné. Dále se zabýváme čištěním a vývozem odpadních jímek , kanálových vpustí a šachet, okapů a lapačů olejových nečistot. Stálým zákazníkům poskytujeme slevy a přednostní servis.


Čištění jímek

Tato oblast služeb zahrnuje odvoz odpadních vo vývoz septiků a žump, čištění různých odpadních, fekálních a technologických jímek. Provedeme čištění nádrží, odlučovačů ropných látek, lapolů a jímek a jejich následné odčerpání kalů a usazeného sedimentu a jejich nezávadnou ekologickou likvidaci ve spoluprácí s firmami zabývajícími se svozem a likvidací nebezpečných odpadů vzniklých při naší činnosti. Nabízíme čištění šachet a jímek tlakovou hadicí m Provozní tlak 1bar, trysky rotační, uhlová pro špatně dostupná místa, 3l čisté vody. Vývoz obsahu jímek a septiků je realizován včetně zajištění odvozu a likvidace povoleným způsobem na čistírnu odpadních vod. Pokud potřebujete zajistit čištění jímky, septiku či žumpy, nabízíme vám nejen kvalitní a spolehlivé služby, ale také rychlé a nadstandardní jednání.


Zabýváme se také revizí jímek dle Vodního zákona č. U našich jímek dbáme na kvalitní materiál a na jejich výrobu používáme 1 nepropustný polypropylen, který se rovněž postará o dlouhou životnost jímky. Při výstavbě jímky je také dobré myslet dopředu tak, aby bylo v budoucnu možné ji případně napojit na veřejnou kanalizaci ukončenou čistírnou odpadních vod. Roman Tempel, Ústí nad Labem.


Čištění jímek

Nabízím Vám čištění kanalizací, vývoz septiků, lapol, jímek - včetně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.