úterý 3. července 2018

Dezinfektor podložních mís

Dezinfektor podložních mís

Velmi oblíbené desinfekční a mycí automaty tradičního německého výrobce MEIKO dodávané v různých typech a variantách, určené pro nemocnice, domovy důchodců a ošetřovatelská zařízení. Na přípravu podložních mís a pro ostatní čisticí úkony v pracovně pečovatelek se dezinfektory podložních mís od MEIKO hodí perfektně! Dezinfektor podložních mís FRANKE DEKO 1V. Předmět plnění: - dodávka nového přístroje - ks dezinfektoru podložních.


Dezinfektor podložních mís

Automatický vyplachovač- dezinfektor podložních mís pro nemocnice a zdravotnická zařízení. Vyplachovací dezinfektory s. Přístroje speciálně vyrobený pro domovy důchodců, ústavy sociální péče apod. Krycí list nabídkové ceny.


Návrh smlouvy o provádění komplexních servisních služeb. Na základě nejnovějších poznatků, získaných přímo z provozu myček v renomovaných českých zdravotnických pracovištích, a s použitím mnohaletého vývoje a zkušeností našich a německých firem, provádíme jejich inovace vlastní. Tornado je mycí a dezinfekční automat s čelním plněním, který vyprázdní, umyje a termickou dezinfekcí ošetří.


Dezinfektor podložních mís

Poptávka byla uveřejněna od. KEN BWD 7je kompaktní celonerezová myčka podložních mís s automatickým otevíráním a zavíráním dvířek. Kapacita myčky je jedna.


Termín: do dnů ode dne podpisu smlouvy. Lokalita: okres Hradec Králové. Nemocnice Na Bulovce - Myčka a dezinfektor podložních mís. Publikující smluvní strana. Datová schránka: n9hiezm.


Odbor: Informace o zápisu. Hygienické pracovní postupy v ošetřovatelském domově, perfektní ergonomie a optimální využití prostoru, toto poskytuje dezinfektor podložních mís TOPIC jako kombinovaná jednotka. Sestává z myčky podložních mís , pracovní plochy, výlevky a umývátka - podle požadovaného vybavení. Rychlá montáž, rychlé uvedení do provozu, rychlé dosažení nejaktuálnější úrovně ve věcech čištění a dezinfekce podložních mís a pečovatelských potřeb: Nosokominální zárodky jako noroviry, clostridium difficile, enterococcus faecium nebo acinetobacter baumanii tak mají výrazně menší šance, aby se rozšířily z pracovny pečovatelek.


Dodání dezinfektorů podložních mís. Podrobný popis: - předmětem veřejné zakázky je dodávka ks dezinfektor. Popis poptávky Předmětem je dodávka, instalace, uvedení do provozu kusu dezinfektoru podložních mís a močových lahví pro JIP 3. IK včetně příslušenství a pro. Nákup ks dezifektorů podložních mís v postupných dodávkách. X Chcete vědět, kdo je zadavatelem zakázky: Myčka a dezinfektor podložních mís - ks - ? Myčky a desinfektory podložních mís.


KEN BWD 7je kompaktní celonerezová myčka podložních mís s automatickým otevíráním a zavíráním dvířek. Oblastní nemocnice Jičín a. Desinfekce probíhá horkou párou (teplota 90°C po dobu min. s). Myčka-dezinfikátor podložních mís a močových lahví: Datum uveřejnění na profilu: 06. Myčka REVO je efektivní řešení pro mytí podložních mís , lahví a dalších předmětů na opakované použití v nemocnicích a domech pečovatelských služeb.


Funkce: Optimální distribuce vody díky 7. Požadavek zákazníka byl nainstalovat doplňkové filtry před dezinfikátor podložních mís z důvodu nadměrné tvorby vodního kamene. Po změření tvrdosti vody, byly zvoleny vhodné typy filtrů, jak na teplou, tak i studenou vodu. Po instalaci a otestování je zařízení připraveno k provozu s již upravenou vodou.


RD-monitory životních funkcí infuzní pumpy lineární dávkovač Nadace křižovatka pomáhá vybavovat oddělení monitory dechu – Babysense II. Občanské sdružení Život dětem se podílelo na vybavení oddělení TV přijímači. Myčka podložních mís a močových lahví CBM. Myčka je vyrobena z nerezavějící oceli AISI.


DEZINFEKTOR PODLOŽNÍCH MÍS (GYN)- HAVÁRIE. Předpokládaná cena Předpokládaný termín plnění. Popis (funkce) Hygienické zajištění provozu oddělení svelkým počtemimobilníchpacientů–mytí a dezinfekce popdložních mís dalších sanitárních pomůcek.


Dezinfektor podložních mís

Polohovatelné vany standard B. Pokročilé polohovatelné vany C. Sprchová lůžka a panely Léčba popálenin. Fluidní lůžko Sands B. Odpadové a další vozíky B. Zdravotnická technika.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.