čtvrtek 19. července 2018

Dlažby do koupelny

Obklady a dlažby do koupelny. Poradíme vám s nákupem. Produkty dobře známe. Vystavujeme v prodejně. Možnost dopravy zdarma.


V rámci výběru zařízení koupelny , je třeba přizpůsobit jeho tvaru a velikosti, stejně tak i barvě, druh a velikost obkladů. Z rozsáhlé nabídky si určitě vyberete! Eshop s širokou nabídkou obkladů a dlažeb za zvýdodněné ceny.


Požadavky na protiskluzovou vlastnost materiálu definuje hodnota R9-nebo A-C, kterou najdete u každého typu dlažby v našem tištěném nebo online katalogu. Dodejte své koupelně originální vzhled s novými kachličkami. Nabízíme obklady a dlažby do koupelny s klasickými, retro i moderními vzory a texturou. Velkoformátové obklady a dlažby do koupelny Velkoformátové obklady do koupelny , a také velkoformátová dlažba, dodají každé koupelně luxusní a reprezentativní nádech.


Velké obklady do koupelny jsou vhodné jak do prostorných koupelen v rodinných domech či v hotelech, tak do malých panelákových koupelen. V eshopu je keramická dlažba Rako. Také nabízíme obklady Rako do kuchyně, koupelnové a kuchyňské obklady, dlaždice, kachličky a obklady do koupelny. SENESI - koupelny , kuchyně, obklady a dlažby , sanita Fox je série v šesti odstínech teplých a studených barev s výbornými technickými vlastnostmi a širokou škálou formátů, které doplňují barevné dekory. Moderní koupelna není jen místem pro očistu a pračku nebo sušičku, ale místo pro začátek a konec každého dne.


Dlažby a obklady tvoří tvář koupelny. Vyberete si u nás z opravdu široké nabídky – dlažby glazované i neglazované, dlažba do koupelny , do kuchyně, keramické obkládačky a dlaždice do interiéru i exteriéru. Pro vytvoření originálního vzhledu koupelny či interiéru, se dají velice jemně odstupňované tóny, neomezeně kombinovat. Dlaždice můžou byt od velikosti mozaiky po opravdu supervelké formáty.


V horní části nad galerií si můžete zvolit styl, velikosti dlaždic, barvu nebo odstín. Každý z nás určitě zná pocit, když přijde unavený z práce, dlouhé sobotní noci nebo například z výletu s dětmi. Vždy naše první kroky směřují ihned do koupelny , kde si dopřejeme horkou koupel nebo osvěžující sprchu.


Koupelna je místem, kde moderní člověk tráví více času. Už to není jen prostor pro hygienu a pračku jak to bývalo dříve, al. Inspirujte se příběhy lidí. Keramické obklady a dlažby v přírodních designech jsou dnes pro spoustu lidí při zařizování bydlení volbou číslo jedna.


Dlažby do koupelny

Rady pro dlažbu do koupelny. Výběr dlažby do koupelny. Při výběru nezapomeňte na to, že čím vyšší označení protiskluzu dlažba má, tím má také drsnější povrch, který se může hůře udržovat.


To platí například u protiskluzové dlažby R11B, která patří mezi velmi bezpečné, ale náročnější na úklid. Levný dlažba do koupelny - velký výběr naleznete online na BauMax. Kdo by nechtěl mít stylovou a moderní domácnost bez jediné chybičky? V naší nabídce najdete dlažby a obklady do koupelny , které jen tak nezestárnou.


Dlažby do koupelny

Vybíráme výrobce od české tradice RAKO, největší evropské značky Marazzi a osvědčené španělské kvality El Molino, až po skvělou kvalitu za mimořádnou cenu polských značek Tubadzin a Cersanit. V této sekci naleznete keramické a slinuté dlažby do koupelny. U nás se fantazií meze nekladou, proto si můžete vybrat moderní lesklé či luxusní dlaždice do koupelny , případě rustikální , retro nebo vintage vzhled.


Technologie výroby v poslední době zaznamenala fantastický rozvoj. Pro naše zákazníky se vždy snažíme nabídnout maximum služeb, které jim ulehčí výběr obkladů a dlažby do Vaši koupelny. Do výsledného návrhu začleníme maximum z Vašich představ o Vaši nové koupelně a Vy si ještě před nákupem koupelnových obkladů a dlažby můžete vytvořit jasnou představu, jak bude Vaše koupelna ve skutečnosti vypadat.


Jednou z důležitých vlastností, na kterou bychom měli při vybírání dlažby do koupelny klást důraz, je otěruvzdornost. Ta udává odolnost vůči povrchovému opotřebení glazury, což souvisí s celkovou životností dlažby. Existuje několik stupňů odolnosti (římská I – V, přičemž čím vyšší stupeň, tím vyšší otěruvzdornost). Do koupelen volíme stupeň II.


Originální dekory do koupelny Air s dodáním až k Vám domů! Rozvoz materiálu nad 8kg ZDARMA! Běžně SKLADEM 6Kč bez DPH.


K mnoha z nich existují zajímavé velkoformátové dekory, třeba velkoplošné 3D obklady, geometrické vzory, imitace textilií nebo úchvatné mozaiky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.