středa 11. července 2018

Instalace hromosvodu cena

V případě větších objektů jako jsou haly, panelové domy, atd. Rozměr objektu: cca 11xm, výška objektu cca m. Hromosvod aktivní Hromosvod klasi. Zhlédnutí videa Vás přesvědčí, že jsme skutečnými profesionály v oboru. Orientační cena montáže hromosvodů za RD: 10.


Revize hromosvodů pro rodinné a bytové domy, školy, nákupní centra, haly. Uvedené ceny jsou orientační. Cena zakázky záleží na použitém řešení ochrany, zvoleném materiálu¨(měď nebo hliník) a náročnosti montáže. Kontaktujte nás připravíme vám návrh řešení a nabídku odpovídající vašemu domu.


Výškové instalace a opravy hromosvodů je ve většině případů akce na jeden dne a lze někdy očekávat i na více dnů. Malý dům orientační cena 7. Je velice důležité říci, že námi zaslaný a kalkulovaný předběžný počet hodin vychází z našich dlouholetých zkušeností a ve většině případů se nám daří avizované časové rozmezí dodržet. Výměna a instalace nového hromosvodu totiž znamená i opakované riziko poškození krytiny. Cena této služby se pohybuje mezi jedním a dvěma tisíci korun. Apr Vyšší pořizovací cenu hromosvodů z těchto materiálů vyvažuje několikanásobná životnost oproti pozinku a víceméně bezúdržbový.


Instalace hromosvodu cena

V referencích máme instalaci hromosvodu na rodinných a bytových domech, školách, nákupních centrech, halách a fotovoltaických elektrárnách, nebo na historických objektech. Konstrukce hromosvodu. Nejvíce používané materiály pro výrobu hromosvodu jsou zinkovaná ocel, měď a slitiny hliníku. Zajišťuje zachycení blesku a bývá umístěn na vrcholu chráněného objektu. Hlavní je, že to nerezne a pěkně to vypadá :) a nekrade se jako měď.


Svody se uzemnily do zemnících drátů, které se dělaly dopředu při lití základní desky. Cena se vždy odvíjí podle poskytovaných služeb, velikosti objektu… Pokud Vás zajímá, kolik by stála instalace nového hromosvodu či revize toho starého právě na Vašem domě, zašlete poptávku společnosti HB, která Vám zdarma vytvoří cenovou nabídku. Zřízení ochrany před bleskem je na zodpovědnosti každého správného majitele objektu. Kč Cena hromosvodů se odvíjí z mnoha faktorů (použitý materiál, vnější vlivy), proto se bez přesné kalkulace nedá určit!


Instalace hromosvodu cena

Přípojky NN pro EON Provedení revize 3f přípojky 75Kč Revize el. Budova má tvar L, delší strana 16m, kratší 15m, plechová střecha Borga, dva komíny se stříškou, antenní stožár. Instalace nadzemní části hromosvodu. Cena - 6Kč za pracovníka § vyhlášky č. O náročnosti instalace hromosvodu svědčí také potřebná revize, o níž jsme se také již zmínili. Revizi provádí kvalifikovaní odborníci vždy po třech, respektive pěti letech.


Samotná revize všech svodů i uzemnění je nutná především kvůli ověření funkčnosti celého zařízení, ale také z ryze praktických důvodů. Při likvidaci případných škod totiž. Netušíte náhodou někdo, vy kdo jste opravovali nebo stavěli rodinný dům, kolik stojí instalace hromosvodu ? Máme starý baráček, který jsme koupili před roky a není na něm vůbec hromosvod. Sousedi mají dům o trošku vyšší, tak asi by blesk uhodil do nich, ale to člověk nikdy neví.


Instalace hromosvodu cena

Neradi bychom, aby nám kvůli tomu, že nemáme hromosvod zhořela střecha nebo celý. Abychom se již déle nemuseli bát bouřek, vrhli jsme se na etapu instalace hromosvodu. Ano, na hromosvod se musí myslet již při budování základů domu. U novostaveb se zařízení instaluje až po dokončení stavby budovy, ale je důležité při začátcích myslet na uzemnění, který je potřeba položit do základů. Nezbytnou součástí každé instalace hromosvodu je i prohlídka (revize) a přezkoušení funkčnosti hromosvodu.


Platná revizní zpráva je nezbytnou nutností pro vyplacení pojistky v případě škodní události. Na každých metrů hromosvodu je potřeba jeden svod. V našem případě jsme měli připravené svody. Vedle okapového svodu jsem instaloval vždy držáky ochranného úhelníku (OU17).


Instalace hromosvodu cena

Držáky jsou navařené, protože jejich délka nebyla dostatečná vzhledem k síle polystyrénu. Konečná cena revize za revidovaný objekt nelze přesně stanovit, jelikož cena je ovlivňována několika aspekty. Cena se stanoví od stavu technické dokumentace k objektu (je-li nějaká), technického stavu elektroinstalace nebo hromosvodu (zejména při pravidelné revizi) a zda se jedná o revizi výchozí nebo pravidelnou apod.


Pokud stavíte, nebo pokud dosud hromosvod na svém domě nemáte, je jeho montáž užitečným krokem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.