čtvrtek 5. července 2018

Jak obezdít závěsné wc

Už jsem zařil přípa kdy spcialista, (aby ušetřil) místo originálního nosníku zazdil svařenec z kulatiny. Na věc se přišlo až teh když si hmotnější . Повідомити про інше зображення Поскаржитись на вміст зображення. Postup, jak snadno nainstalovat závěsné WC.


Co je potřeba pro instalaci závěsné toalety. Jak probíhá změření a úprava délky. Závěsný modul( wc ) s nutností obezdění. Zajímalo by mě jestli to opravdu musím obezdít.


Stavíte, rekonstruujete nebo renovujete a budete potřebovat také nové WC ? Zavěšené WC s podomítkovou konstrukcí je pohodlné na úkli nádržka. This feature is not available right now. Please try again later. Bude zavěšen na cihelné zdi o síle 45cm.


Nádrž chci pak obezdít ytongem. Díky za rady popřípadě zkušenosti. Mám Sanit, ale nikde jsem zatím nezjistil, jak mám tento WC obezdít , jestli obezdění má být až po okraj polystyrenu. Zakoupili jste si klozet a přemýšlíte nad tím jak ho připevnit ke stěně?


Jedna možnost je zavolat instalatéra, což. Příští měsíc budu dělat koupelnu a určitě půjdu do závěsnýho WC od. Konstrukce pro závěsné WC se musí pevně přikotvit a obezdít. Značně se tím tedy ztíží přístup ke stoupačkám. Nad konstrukcí samozřejmě děláme dvířka pro odečítání vodoměrů.


Případná výměna stoupaček a odpadu je pak velice ztížená a hrozí možnost vybourání. Pokud jsou stoupačky ve Vašem domě v. Už vás vaše staré stojící WC omrzelo? Tak to si namontujte nové závěsné WC ! Je to jednodušší, než si myslíte. Pomůžeme vám s realizací projektu a ve video návodu z projektové dílny HORNBACH vám ukážeme, jak vyměníte své staré stojící WC za nové závěsné WC s předstěnovým systémem.


WC má skryté uchycení (na stranách WC nejsou otvory pro uchycení ke stěně), sedátko se dá snadno sejmout a očistit tak povrch toalety. Záchod má otevřený okruh splachování, díky kterému je možné snadno vyčistit vnitřní prostor toalety - např. Montáž závěsného WC od společnosti GLYNWED.


Hebl, držte se návodu, zazděte mechaniku, ale. Může mi prosím někdo poradit, jak nejlépe svépomocí obezdít modul závěsného WC – Geberit. Duofix pro závěsné WC s odsáváním 1cm.


Na co si dát pozor, abychom neudělali nějakou. Díky tomu, že je část WC v tomto případě zabudovaná za zeď, neubírá mísa zbytečnou část z prostoru. A zvláště v malých místnostech je každý ušetřený centimetr velmi vítaným řešením. Dobrý den, jsme laici a tak nevíme, zda závěsné wc geberit obezdít ještě než jsou udělané betonové podlahy nebo až po podlahách? Zdravím, chtěl jsem se Vás optat, především těch, kteří již obezdívali a podezdívali Geberit, jak jste postupovali?


Do jaké výšky jte přizdívali? Předem děkuji za rady a případné fotografie pro inspiraci. Jak opravit zabudované splachování?


Byt kde bydlím v podnájmu má závěsné wc se splachovací nádržkou zabudovanou ve zdi. Po návratu z delší dovolené se mi ještě podařilo párkrát spláchnout a pak už nic. Podle zvuku který slyším, když mačkám splachovací tlačítko to vypadá, jako by v nádrži nebyla voda.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.