úterý 17. července 2018

Laboratorní vývěva

Vodní vývěva bývá nejčastěji skleněná. Hodnota dosažitelného vakua je omezena vlastní konstrukcí vývěvy (průměrem trysky), tlakem vody v potrubí a tenzí vodní páry při dané teplotě. Při použití vodní vývěvy je nutné mít přívod vody puštěn na maximum a případné regulace hodnoty vakua provádět nikoli uzavíráním přívodu vody, nýbrž připouštěním. Laboratorní plastik (31) Láhve, lahvičky a dózy (3).


Membránová vývěva pro všeobecné použití s teflonem potaženou membránou a regulací vakua. Vývěva membránová a kompresor KNF. Chemicky odolná (PTFE membrány), membránová bezolejová, bezúdržbová vývěva , tichý cho jednostupňová.


Je vhodná pro širokou škálu laboratorních aplikací. Přenosné laboratorní vývěvy. Jsou vyráběna různá materiálová provedení.


Volba materiálového provedení vývěvy je pak učiněna dle agresivity čerpaného. Vyberte si co potřebujete z 4aktuálních inzerátů vývěva. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.


Vodokružná vývěva se podobá lamelové vývěvě. Místo oleje se používá voda, která v důsledku odstředivé síly krouží po obvodu čerpací komory, maže a dotěsňuje prostor mezi lamelami a stěnou komory. Voda se za provozu neustále doplňuje a opouští čerpací komoru. Dosažitelné vakuum je omezeno tlakem nasycených par vody. Výhodou je možnost evakuovat vodní páru.


Průmyslová vývěva je stroj, který odčerpává vzduch z procesu nebo z uzavřeného prostoru vakuové komory. V tomto prostoru následně vzniká nižší než atmosférický tlak, který se nazývá vakuum. Vývěvy dělíme podle konstrukční technologie na následující základní řady.


Jsou určeny pro průmyslové použití a trvalý i přerušovaný provoz. Ostatní laboratorní sklo. LAVAT - laboratorní a vakuová technika. Rotační lopatkové vývěvy RV RV RVa RV12.


Bezpečnostní požadavky na elektrická měřicí, řídicí a laboratorní zařízení. Systém centrálního vakua v laboratoři , který nahradí až vývěv. Jednokomorová membránová vývěva je vhodná pro široké laboratorní aplikace. IN-ECO nabízí široký sortiment dmychadel s postranním kanálem, membránových i rootsových, se širokým výkonnostním rozsahem. Komplexní služby a řešení pro oblasti vakua, stlačeného vzduchu a průmyslové filtrace.


Se slevou můžete nyní nakoupit laboratorní potřeby, chemikálie i potřeby pro Life Science. Kompletní nabídku naleznete zde. OOPP - rukavice Už delší dobu na trhu platí, že jednorázové ochranné rukavice jsou nedostatkovým. Je připojena k vodovodní síti.


Laboratorní vývěva

Obecné laboratorní sklo. Sklo pro mikrobiologii. IVF laboratorní technika. Model MPC 3je dvoustupňová membránová chemická vývěva s max. Pouze osobní převzetí.


Vynikající jednostupňová rotační vývěva , opatřená jednofázovým elektromotorem, vzduchem chlazená, vhodná pro laboratorní i provozní podmínky. Tato vývěva je vyráběna v licenci firmy Leybold. Je určena k čerpání neagresívních plynů a par.


Asecos GmbH BROEN-LAB AS Er.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.