pondělí 2. července 2018

Nerezový odtokový žlab

Nerezový odtokový žlab

Základní vlastnosti: nerezový. Speciální úprava zamezuje ulpívání nečistot. Rozměry vhodné pro sprchové kouty všech velikostí. Tam, kde je standardně jedna zápachová uzávěra, využívá nerezový žlab ALCA systém dvou odtokových komor s vyjímatelnými vtokovými dílci. Liniové sprchové odvodnění je vhodné, pokud chcete mít jednotný interiér vaší koupelny.


Nerezový odtokový žlab

Díky možnosti vlepení keramického obkladu místo nerezové mřížky je tento odtokový žlábek ideální variantou. Sprchový žlab Mexen WAVE. Rovný sprchový odtokový žlab vlnky 930x1mm n. Rošt design pro vložení dlažby.


Nerezové odtokové žlaby KLASIK. Harmonicky sladěný se stejnojmenným koupelnovým konceptem Chrome. Pomocí odtokového žlabu do sprchy získáte dokonale estetický sprchovací prostor, který působí vzdušně a koupelnu opticky sjednotí.


Zebra s nerezovou mřížkou. OZ je krabicový nerezový odtokový žlab se zápachovou uzávěrou a roštěm s oky × mm. Tento žlab je určen jako výchozí pro základní prvotní představu. Většina reálné výroby se odehrává v aplikacích naceněných přímo na míru a konkrétní situace. Prosím, použijte minimálně znaky!


Určeno pro rošty viz souv. Vybírejte si Odvodňovací žlaby podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Nejoblíbenější odtokový žlab v sortimentu Ravak. Tradiční a vysoce kvalitní pro každou koupelnu v moderním stylu. Kvalitní nerezová ocel se speciální úpravou proti usazování nečistot.


Nerezový odtokový žlab

Odtokový žlab si můžete vybrat v provedení pro umístění do. Moderní koupelna si žádá čistotu tvarů a minimalistický design spolu s dokonalou funkčností a spolehlivostí. Odtokové žlaby RAVAK jsou přesně tím pravým řešením, pokud. VIGGY sprchový nerezový žlab s roštem 600mm.


Popis: Prodám nový, nepoužitý sprchový podlahový odtokový nerezový koupelnový žlab , celonerezové provedení, kompletní balení, nic víc k instalaci není potřeba. Technické informace: délka:. Podlahový žlab s okrajem pro perforovan.


Některé modely rovných odtokových žlabu již svůj rošt mají. Je možné dodat v požadované délce. Použití: lineární odvodnění ploch v prostorách jako jsou koupelny, sprchy, prádelny ap. Sanels SlUN 10PL nerezový žlab hranatý opláštěný , bez otvorů pro baterie , otvor pro sifon na pravé straně , matný povrch.


Jedná se o celonerez provedení žlabu! Pouze sifon je klasicky plastový. Do žľabu sa vkladá rošt, ktorý býva najčastejšie nerezový kovový, ale môže byť aj luxusný sklenený, prípadne podsvietený LED žiarovkami. Minimální stavební výška cm.


Mřížka v dekoru čtverečky. Průměr odpadu pro připojení DN 50. Sifon a nohy jsou součástí balení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.