úterý 24. července 2018

Obetonování jímky

Obetonování jímky

Naše jímky na odpadní a dešťové vody Vám můžeme dodat v několika variantách: jímky k obetonování, jímky samonosné (V případě této varianty nevyžaduje umístění jímky pod terén obetonování.) Tvarová stálost a stoprocentní těsnost je charakteristická nejen pro jímky , ale pro všechny naše produkty. Přes svoji velmi nízkou cenu je díky materiálovému. Jímky k obetonování se vám budou hodit do podloží s vyšším statickým zatížením, při umístění jímky do svahu nebo do skalnatého terénu. Využijete je všude tam, kde chybí kanalizace. Jímky jsou typické pro rekreační oblasti, kde pomáhají řešit problém se splaškovými vodami u rodinných domů i chat a chalup.


Plnou jímku necháte prostě vyvézt. Zákazníkům nabízíme jímky pro obetonování, jímky samonosné, které stačí pouze obsypat štěrko pískem a jímky dvouplášťové vhodné pro místa, kde hrozí průsak spodní nebo povrchové vody. Déle nabízíme nádrže velkých objemů.


Nabízíme také jímky určené pro zachycení a zpětné využití dešťové vody (praní, zálivka, mytí aut, WC. atd.). Jsou osazené pouze vtokem, uvnitř jímky se skladuje veškerá užitková voda a kaly. Celý obsah jímky se pak podle potřeby běžně odřerpává a vyváží fekálním vozem. Všechny jímky jsou standartně osazovány nátokem o průměru 110mm. Potřebný průměr nátoku např.


Jímky poslouží všude tam, kde se nelze připojit na kanalizaci nebo u sezónních objektů, jako jsou chaty, chalupy, zahradní chaty. Plastové jímky určené k obetonování jsou vhodné především do míst, kde dochází k velkému statickému zatížení (svahy, skalnatá podloží, …). Nádrž se usazuje na připravenou ztvrdlou. Jímky rozlišujeme na tři základní typy: samonosná jímka (žumpa), dvouplášťová jímka (žumpa) a jímky (žumpy) k obetonování.


Naše kvalitní jímky (plastové nádrže) můžete použít do všech míst. Stačí, když si vyberete ten správný typ plastové jímky. V textu níže zjistíte kdy použít: samonosné jímky , dvouplášťové jímky a jímky k obetonování.


Do svahu, na skalnaté podloží, nebo s působením vyššího zatížením, kde není možné vsakování dešťové vody, použijte jímky k obetonování Dvouplášťové jímky. Při výskytu jílovité nebo písčité půdy. Při zvolení jímky na dešťovou vodu je vhodné specifikovat, že ji chcete takto využívat.


Dále prodáváme jímky , poklopy, rámy, mříže, filtry a kanalizační šachty. Naše výrobky jsou vyrobeny z polypropylenu. Jsou odolné proti nárazu, čisticím prostředkům, chemikáliím, povětrnostním vlivům a mrazu. Nepoužíváme materiály, které mají vysoký podíl.


Hlavně v případě, že je prázdná. Obsypání jímky určí projektant. PJ-OB 1-12mpro obetonování PJ-OS 1-12msamonosné PJ-OD 1-12mdvouplášťové Jímky na vyvážení PJ-OB, PJ-OS, PJ-OD se usazují dle montážního předpisu ,který je součástí každé dodávky jímky.


Instalace jímky k obetonování se nedoporučuje v blízkosti vsakovacích nádrží, které by mohly působením zasakované vody způsobit poškození jímky. Plastová jímka k obetonování je nejlevnější variantou, kterou výrobci plastových nádrží nabízí. Je však nutné k ceně pořízení nádrže ještě připočítat náklady na beton a armaturu.


Vyrobena z nerecyklovaného polypropylenu. Je potřeba pro bezproblémovou kolaudaci domu, v místech kde není možné se připojit na veřejnou kanalizaci. Je vyhovující do míst bez výskytu spodních vod a jílovité půdy. Odolné plastové septiky, nádrže a jímky.


Kvalitní septiky, jímky a nádrže na vodou s dopravou po celé ČR ZDARMA! Nabízíme vám septiky a jímky pro rodinné domy i rekreační objekty. Vyberte si z nabídky různých tvarů (hranaté, kruhové) a velikostí (2-m3) takovou nádrž, jakou potřebujete.


Obetonování jímky

Bazény, jímky , septiky, retenční nádrže - NemKoCZ s. Naše firma je českým specialistou na výrobu plastových retenčních nádrží dešťové vody, jímek, septiků, bazénů a mnoho různých plastových produktů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.