čtvrtek 26. července 2018

Obezdění wc modulu

Nejprodávanější Nejlevnější Nejdražší Abecedně. Pro závěsné klozety k namontování na zeď s nutností obezdění ,tlačítko Single nebo Dual Flush (není součást balení) Odhlučněný EPS-modul pro obezdění včetně chromovaného tlačítka. Set pro instalaci závěsného WC , který obsahuje.


Geberit Duofix Sigma Montaż stelaża - Duration: 9:15. Obezdění WC modulu - záchod. By Stavíme si domeček. Updated about years ago.


Vodu máme hotovou, drážky s tubkami zahozené, můžeme obezdívat podomítkové moduly. Dnes se podíváme, jak jsme obezdívali modul na malém záchodě. Včera jsme si ukázali, jak jsme obezdili malé WC a dnes budeme obezdívat modul v koupelně. Situace je trošku složitější, protože jednak zde má. Basic WC systém – pro závěsné klozety k namontování na zeď.


Eausplachovací nádržka. WC modul na obezdění – Použijte ho, pokud máte k dispozici dostatečně tlustou zadní stěnu. Postačí pórobetonové tvárnice Ytong s tlouštkou cm.


Montáž tohoto modulu je náročnější, protože je nutné ho poctivě obezdít – v opačném případě se může stát, že se bude pohybovat ve svislé ose, a tedy WC mísa vám bude „odskakovat“ od stěny. Ten den si Míra naplánoval obezdění stoupaček, instalaci závěsného WC modulu , který je navržen hned vedle a také jeho obezdění. Instalace modulu proběhla v pořádku dle návodu od výrobce. Když bylo vše na svém místě, zjistili jsme, že záchod bude příliš blízko u zdi a při utírání zadnice :-) bychom se mohli praštit do lokte, takže nakonec došlo k demontáži.


Obezdění wc modulu

CP aby jste rám pořádně zpevnil a memohlo se stát že dojde k odtržení celého modulu. Dále si dejte pozor na nutnost zazdění modulu těsně s tělem modulu , pak nedochází k uvolňování vlastního wc a ten perfektně drží. V komfortu lze hledat i kořeny úspěchu závěsných WC , trendových. V obezdění je skrytý přístup k sifonu a jeho čištění. Díky podvěšené míse wc i umyvadlové skřínce se koupelna dobře a snadno uklízí.


Máte vybrané filtry: SANIT SET 9N závěsný WC set na zazdění a obezdění. Podomítkový modul BASIC WC SYSTEM je určen pro závěsné klozety k namontování na zeď s nutností obezdění. Splachovací ventil je univerzální, umožňuje následnou výměnu tlačítka Start-Stop za Dual Flush. Na podomítkové moduly.


Viega Mono- WC -blok-pro následující produkty a použití: zazdění a obezdění , závěsné WC , jednotlivá montáž, řadová montáž, ovládací deska Vising-ovládání. U závěsného WC je nosnost 4Kg. Utrhnout se může pouze v případě, že je špatně.


Smaltový povrch této kvalitní vany mívá let záruku a cena je přibližně. Prosím o radu při obezdění. Důležité je vybrat správný typ WC modulu. Každý typ stavby vyžaduje svůj specifický druh WC modulu.


Záleží zejména na použití stavebního materiálu a typu stěny, na kterou se modul zdí. Klasické WC moduly jsou primárně určeny pro obezdění k nosné stěně stavby. Diskutujte, ptejte se, najděte nové přátele, které s vám spojí stejný zájem. Také se dejte pozor na stavební výšku a tloušťku obezdění. Takže raději předem domluvit se zedníkem a obkladačem konečnou výšku podlahy.


KOLO Technic GT instalační modul pro WC vč. Inovativní technologie, resp. Smart Fresh zajišťuje hygienickou čistotu a vůni v toaletní míse.


Stačí umístit osvěžující náplň do aplikátoru, který se nachází v boční části ovládacího tlačítka. Instalační modul je vybaven právě tímto osvěžujícím systémem, díky kterému bude Vaše toaleta.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.