pondělí 16. července 2018

Skřínky pod umyvadlo

Prakticky skryje odpad a ještě poskytne vítaný úložný prostor. Umyvadlové skříňky a další nábytek dokáže z koupelny vytvořit ideální místo pro relax. Skříňka pod umyvadlo. Můžete ho opatřit krytem na sifon nebo ho nechat přiznaný – v tom případě doporučujeme pořídit sifon oku lahodící, designový. Třetím řešením je schovat ho do skříňky pod umyvadlem.


Skřínky pod umyvadlo

Pokud máte problém s málo místa v koupelně, skřínky pod umyvadlo jsou velmi praktické řešení, jak tento problém odstranit. Ve SCONTU si můžete vybrat z několika barev nebo provedení tak, abyste se v koupelně cítili co nejlépe. Koupelnové skřínky pod umyvadlo ve 1barevných variantách.


Pro moderní i klasické koupelny. Prodloužená záruka let. Možnost výroby na zakázku. Horní plocha skříňky ke krytá skleněnou deskou.


Zásuvka má PUSH otvírání a pojezdy s plným výsuvem. S touto skříňkou je nutné použít nábytkový sifon E660. Kúpeľňová skrinka pod umývadlo dodá glanc vašej kúpelni.


Stačí zadať vaše predstavy o cene alebo farbu, pokiaľ chcete napríklad bielu skrinku pod umývadlo. Sháníte koupelnovou skříňku pod umyvadlo ? Stačí zadat vaše představy o ceně a třeba i barvu, pokud chcete například bílou barvu skříňky pod umyvadlo. Upevňovací sada je součástí dodávky. Umyvadlo , sifon ani vodovodní baterie nejsou standardní součástí dodávky a je nutno je dokoupit zvlášť. Kompatibilní modely naleznete v PŘÍSLUŠENSTVÍ.


Prostor pod umyvadlem se dá pojmout třemi způsoby. Vyberte si skříňku pod umyvadlo podle výšky, barvy, vzhledu a typu. Odstranit ze seznamu A. Promyslete si, zda chcete skříňku závěsnou nebo stojící, s umyvadlem nebo bez umyvadla, s dvířky, se zásuvkou apod. U nás najdete všechny tyto typy. Krásné a kvalitní vyrábí například značka Keramag.


Zaujmou vás na první pohled. Závesná kúpeľňová skrinka pod umyvadlo v antracitovej farbe s matným povrchom o rozmere 78x49x6cm. Na objednávku Bežná dodacia doba dn í. V neposlednom rade je samozrejme dôležitý aj vzhľad umývadlovej skrinky. Ideálne je, keď je z rovnakého produktového radu ako ostatný kúpeľňový nábytok alebo keď s ním aspoň ladí.


Univerzální skříňka pod jakékoliv umyvadlo - zakryje sifon. Vhodná je například do bytového jádra v panelových domech. Cenově dostupná funkční skříňka poslouží například pro uložení hygienických potřeb. Dodáváno v rozloženém stavu. Boky i přední část skříňky jsou z lamina.


Pod značkou RAVAK dodáváme komplexní řešení moderních koupelen v podobě ucelených konceptů. Nechybí umyvadla, sanitární keramika (wc, bidety a keramická umyvadla), koupelnový nábytek, vodovodní baterie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.