čtvrtek 9. srpna 2018

Čerpadla pro bazény

Čerpadla pro bazény

Na našem E-shopu najdete jak bazénová čerpadla pro menší nadzemní bazény , tak bazénová čerpadla pro velké zapuštěné bazény. Bazénová čerpadla se připojují k filtrační jednotce a slouží k filtrování a cirkulaci bazénové vody. Na námi prodávaná bazénová čerpadla dodáváme náhradní díly.


Naše tepelná čerpadla pro bazény dokážou vodu ohřát i zchladit, takže si vždy užijete teplotu přesně podle svého gusta. Naše top modely, jako XHPFD1E 9kW, nabízejí tři programy s různou energetickou spotřebou, včeetně ekologického provozu. Klasická bazénová čerpadla pro čistou vodu Klasická bazénová čerpadla pro soukromé bazény zachytávají díky předfiltrům větší nečistoty.


Vyberte si samonasávací čerpadlo podle velikosti vašeho bazénu: do mnebo nad m3. ESHOP PRO BAZÉNY A JEZÍRKA: O NÁS. Pro soukromé bazény by mělo být vybráno takové bazénové čerpadlo, které je svým výkonem schopné přečerpat obsah bazénu 2x za dvanáct hodin.


Výkon čerpadla k bazénu je vhodné mírně předimenzovat vzhledem k tomu, že výkon bazénového čerpadla. Bazénová tepelná čerpadla jsou tím správným řešením pro každého, kdo se rád koupe, ale obvyklé letní období, kdy se bazén příjemně ohřeje, je pro něj příliš krátké. A to nejen v létě, ale i během jarních a podzimních měsíců! Aktuálně výrobci nabízejí tepelná čerpadla pro ohřev vody a vytápění celého domu, ale také speciální tepelná čerpadla určená pouze pro přípravu teplé vody pro bazén. E-Shop Bazény , sauny, dům a zahrada.


Tepelné čerpadlo GRE HPM30. Před stavbou nového bazénu vám doporučujeme rovnou instalujte čerpadla určená i pro slanou vodu. Ta jsou vyrobena z kvalitnějších materiálů, obvykle nerez AISI-3nebo nerez AISI-416.


Čerpadla pro bazény

Sůl v bazénové vodě má korozivní účinky na čerpadla , ohřevy, schůdky, světla skimmery a další kovové součásti bazénu. Osvědčená provozem jsou čerpadla Preva lze je použít pro. U každého modelu vám poskytujeme graf závislosti délky potrubí na objemu přečerpané vody za hodinu, takže nemusíte složitě odvozovat tyto údaje z filtrovacího vzorku. Ovládací panel pro tep. Nabízíme vám čerpadla k pískovým filtacím.


Rapid a Fairland eProdukt. Sibřina, Česká republika. Určeno pro bazény - meProd. Vyberte si tepelná čerpadla Fairlan Norm a Zodiac pro ohřev vody v bazénu. Ušetříte: Akční cena.


Čerpadla pro bazény

Včetně funkce chlazení. V červnu pro vás totiž máme speciální akci, v rámci které získáte k nákupu libovolné mobilní vířivky z našeho e-shopu dárek. Nadzemní bazény Concord 26. W, pro bazény - 40mPrověřená teplená čerpadla POOLEX z Francie, nejvýznamnější konkurence Zodiaku ve FR. Nejmenší čerpadlo je určené pro malé bazény anebo se dá použít jako oběhové čerpadlo, alternativa druhého okruhu např.


Pro plavecké bazény a wellness centra je typická vyšší teplota vnitřního prostředí a vysoká relativní vlhkost vzduchu, která je důsledkem odpařování z vodní hladiny, mokrých osob, podlah a zařízení. Ke všem tepelným čerpadlům doprava zdarma. Tato bazénová čerpadla , většinou větších výkonů, lze použít také pro bazénové atrakce.


Čerpadla pro bazény

Bazénové čerpadlo je vyrobeno z materiálů odolných bazénové chemii. V případě, že máte nebo do budoucna chcete mít, v bazénu slanou vodu s elektrolýzou soli, zvolte filtrační bazénové čerpadlo vhodné pro tento způsob úpravy vody, jako například Nautilus,Preva, Bettar. V Objemný zachycovač hrubých nečistot s ručně povolitelnou převlečenou matkou, tělo čerpadla vyrobeno z vytvrzených plastů a skelného.


Nabízená tepelná čerpadla jsou určena výhradně pro ohřev vody v bazénu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.