čtvrtek 9. srpna 2018

Odtokový žlab do sprchy

Také čištění má odtokový žlab perfektně vyřešené. Jednoduchým sejmutím roštu z kanálku můžeme vyčistit podlahový sifonek, který je přístupný zvrchu. Preferujete-li čistou krásu keramického obkladu v kombinaci s elegancí skel sprchových koutů, určitě.


Ztvárněte podlahu sprchového koutu v keramice a nechte si do ní nainstalovat kvalitní žlab do sprchového koutu nebo podlahovou vpusť. Pomocí odtokového žlabu do sprchy získáte dokonale estetický sprchovací prostor, který působí vzdušně a koupelnu opticky sjednotí.

Jsou však i praktickým řešením pro všechny veřejné toalety, umývárny a sprchy , jelikož značně usnadňují úklid a údržbu – vodu z podlahy lze rovnou „zamést“ do odpadu. Výrobci jej označují různě – sprchový žlab , odtokový kanálek, odtokový žlab , sprchový odtokový kanálek apod. Vždy se však jedná o stejný výrobek.


Nejprve změřte délku a šířku výřezu, aby se do něj sprchový kanálek vešel. U nás najdete sprchové žlaby s hydroizolací různých rozměrů a značek. Sázkou na jistotu je.


Některé modely rovných odtokových žlabu již svůj rošt mají.

Podlahový žlab s okrajem pro perforovaný rošt o délce 8mm. Je určen pro vkládání perforovaných roštů. Odtokový žlab - Model 1H 80CM.


Nerezový okraj tvoří pohledový přechod mezi dlažbou a vloženým roštem. Voda vtéká do žlabu přes okraje a otvory v roštu. Umísťuje se do prostoru nebo do blízkosti stěny. Rošt není standardní součástí dodávky a je nutné ho dokoupit zvlášť. Minimální stavební výška cm.


Sprchový žlab z nerezi o šířce roštu cm. Mřížka v dekoru čtverečky. Průměr odpadu pro připojení DN 40. Sifon a nohy jsou součástí balení. Skladem, ihned k odběru ks.


Otočením roštu vznikne kanálek pro vložení dlažby. Zabudovaním sprchového žľabu do sprchového kúta, posuniete kúpeľňu do vyššieho štandardu s luxusným nádychom. Týmto vytvoríte bezbariérový vstup, ktorý zaručuje pohodlný a bezpečný prechod z mokrej do j časti kúpeľne.

Podľa typu môžete žľab umiestniť. Podlahový lineární žlab je doplňkem moderního interiéru koupelen, saun a relaxačních prostor. Jeho výhodou je snadná montáž, údržba a použití v bezbariérových prostorách. Moderní koupelna je místem odpočinku a relaxace, tedy nejen místem pro očistu těla.


Z toho vyplývají i vysoké nároky na design, uspořádání a funkčnost této jedné z nejdůležitějších místností moderního obydlí v domě, bytě i ve veřejných prostorách. Nerezový odtokový žlab 10°Nerezový odtokový žlab v autorském designu ladícím. Popis: NOVÝ kompletní, pouze otevřená krabice výrobce: plast. Prodám nový, nepoužitý odtokový žlab do sprchy.


TECElinus rovný sprchový žlábek s nerezovým roštem. Alternatíva sprchovej vaničky. Pre žľab treba dostatok priestoru v podlahe na zapustenie sifónu. Ravak Zebra 8plastový odtokový žlab do sprchy s nerezovou mriežkou 85cm. Zabudováním podlahového žlabu do sprchového koutu dosáhnete.


Rohový podlahový odtokový žlab do prostoru v nerez provedení. Podívejte se na montážní video: sprchový žlab HL5s nerezovými. Pak mohou být pro Vás ideálním řešením podlahové odtokové žlaby a vpusti. Systém Geberit Duofix se již osvědčil v oblasti závěsných WC.


Nyní je toto řešení dostupné také pro sprchy v úrovni podlahy. Montážní prvek pro sprchy má odt.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.