pátek 10. srpna 2018

Čerpadlo na naftu 24v

Katalógový list produktu. Dodacia lehota: hodín. Vaša cena: 2€ bez DPH 2. Dostupnost produktu: SKLADEM. Objemové samonasávací lamelové čerpadlo s vestavěným by-passem.


Vybaveno 2m kabelem se s. Není vhodné k čeprání benzínu. Palivové čerpadlá) Hodnotenie produktu:. Ponorné čerpadlo na olej a naftu , napájacie napätie 12V.


Pre čerpanie olejov, viskozných kvapalín, nafty si môžte vybrať z viac typov čerpadiel. Je možné použiť samonasávacie, odstredivé prípadne zubové čerpadlá na oleje. Ponorné kalové čerpadlá sú vhodné hlavne na čerpanie odpadových olejov v priemyselných aplikáciach. Využijete ho v garáži, dílně, na stavbě a farmě. S čerpadlem rychle natankujete auto, zemědělské stroje a další.


Čerpadlo na naftu 24v

Samonasávací čerpadlo se vyznačuje dobrým výkonem a odolností. Kč Poslední kus za tuto cenu! Malé praktické čerpadlo na naftu o výkonu 60W s možností přečerpat litrů kapaliny za minutu. Rover Pompe, Tellariny Pompe, Liverani, Ebara. AdBlue, mobilní nádrže na naftu , nádrže na adblue, nádrže na benzín.


DPH ( 4€ bez DPH) AKCIA. Odsávacie čerpadlo oleja a nafty. Samotné chlazení mtooru čerpadla funguje přes samotnou čerpanou kapalinu.


V Popis zboží:Mini olejové čerpadlo poháněné 24V. Nepoužívejte čerpadlo k čerpání benzínu. Vlastnosti produktu: Napájení 24V výkon 155W délka kabelu 165cm průměr odtoku 23mm výška zdvihu 3m maximální výška čerpání.


Hadicová souprava pro K10C, Sudové čerpadlo na naftu. Varianty 230V, 24V nebo 12V, Určeno pro přečerpávání motorové nafty, lehkých topných olejů, paliv. Možnosť pripojenia na zdroj vozidla. Dodáváme čerpadla na naftu Erba nebo Hornet ve verzích čerpadlo na naftu 12V, čerpadlo na naftu 24V a na 230V. Na prečerpávanie oleja.


Spoľahlivé a cenovo výhodné samonasávacie čerpadlo. Je zakázané používať čerpadlo na prečerpávanie výbušných a ľahko horľavých kvapalín ako benzín, riedidlá. Používaním stránok prevádzkovaných RadolTech s. Elektrické mini čerpadlo napájané 24V. Kontaktní osobaŠANDA Jiří.


DPH 1€ € bez DPH. Odkazy na odborné recenze. Za tuto dobu jsme se mnohé naučili, ale rozhodně to neznamená, že nejdeme kupředu, ale právě naopak. Kompletní informace k výběru. Motor 24V , 11A, 16kW, 290.


Nie je vhodné k Ceprano benzínu. Posta Ceska Payu System Dobirka Vítáme Vás na našich aukcích. Nabízíme nejvyšší kvalitu zboží. Zveme vás na prodejně. A-5ČERPADLO - PUMPA NA OLEJ A NAFTU 24V Akce!


Přístroj splňuje přísné bezpečnostní normy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.