úterý 14. srpna 2018

Chemické čištění topných systémů

Chemické čištění topných systémů. V topných systémech vznikají působením vody usazeniny, které mají negativní vliv na správné fungování systému. Problémy topných systémů. Součástí teplovodních soustav je v mnoha případech silně mineralizovaná voda. Druhou součástí je kyslík, který je jednak v samotné vodě a také se do topné soustavy dostává z okolního vzduchu přes čerpadla, spoje, plastové potrubí, nebo při opravách a vypouštění systémů.


Za pomoci ekologicky nezávadných chemických látek dokáže efektivně vyčistit topnou soustavu menšího i velkého objektu za relativně krátkou dobu s okamžitým výsledkem. Dále se věnujeme chemickému čištění a odstraňování veškerých druhů nánosů a usazenin z kotlů, tepelných lisů, chladičů, bojlerů a dalších zařízení. CIP pro instalace jakékoliv velikosti. Přístroje pro čištění spalinových výměníků a kotlů.


Může chemické čištění poškodit povrch čištěných materiálů, v tomto případě topných těles a rozvodů? Firma David Krych EKO-CHEMO, užívá organickou chemii s atestem pro použití na litinu, ocel, nerez ocel, měď a zinek. Od počátku své činnosti jsme v oboru chemického čištění topných systémů , chemického čištění ústředního vytápění, chemického čištění potrubí apod. Konzultace zdarma Přijedeme za vámi, odborně zhodnotíme situaci a navrhneme vám to nejlepší možné řešení.


Jeho vyčištění umožňují tlakové pumpy, které s pomocí speciálních chemických přípravků umožňují vyčistit postižená místa a rozpustit usazený vodní kámen. Obnoví provozuschopnost a prodlouží životnost soustav. Společnost Korin provádí chemické čištění rozvodů ústředního topení a rozvodů teplé vody, čištění kotlů a vyčištění usazenin z bojlerů. Naše metoda je založena na postupném dávkování chemikálií a následném odfiltrování rozpuštěných nečistot. Korin – chemické čištění topných , chladicích a technologických soustav Náchod.


Využíváme nejmodernější zahraniční metody a technologie chemického čištění , dodržujeme ekologické standardy. Díky našemu profesionálnímu přístupu, rychlosti realizace zakázek a odpovědnosti za vykonanou práci, poskytujeme 1 garanci našeho servisu. Toto jsou některé typické příčiny nefunkčnosti otopných systémů a tedy i důvodů k jejich revitalizaci. Pro správnou funkčnost topných systémů , doporučujeme s návazností na tyto služby vždy provést chemické čištění topení. Při provozu teplovodních topných systémů dochází k postupnému vylučování minerálních a organických látek.


Chemické čištění topných systémů

Odstranění vodního kamene z topných soustav. Zprůchodnění rozvodů topných soustav. Při použití chemického čištění lze bez demontáže odstranit veškeré druhy usazenin z radiátorů, potrubí, prostě celých vodních topných a technologických soustav. Po odpojení se systém vypustí, propláchne vodou a proti původnímu směru média se čistí vhodným chemickým čističem. Toto zařízení slouží pro rychlejší a efektivnější odvápnění bazénové techniky, bojlerů, tepelných vyměníků (tenes atd.), chladících systémů , topných systémů a různých dalších.


Vysoce aktivní čisticí prostředek pro tlakové čištění systémů , odstraňuje usazeniny na bázi vápníku a oxidů železa, obnovuje cirkulaci a účinnost systému. Netoxický, biologicky rozložitelný: objemu systému, u větších systémů : l: 9. Nabízíme Vám vyčištění topných systémů Vašeho domu včetně ošetření celého topného systému pro optimální funkci a ideální přenos tepla. Vyčištěním Vašeho topného systému ušetříte provozní náklady na vytápění a náklady na servis zdroje tepla - kotel, tepelné čerpadlo. Finanční částka vynaložená za chemické čištění je nižší než kompletní rekonstrukce systémů , které navíc vyžadují výrazný zásah do chodu budov, zatímco chemické čištění probíhá mimo domácnosti, a sice připojením na stoupačky buď z kotelny, nebo ze sklepních prostor. Provedeme Vám profesionálně, ekologicky a zároveň šetrně chemické čištění Vašich otopných systémů.


Vám provedeme defektoskopickou kontrolu otopné soustavy i následně rozbor otopné vody. Společnost EKO-CHEMO, užívá organickou chemii s atestem pro použití na litinu, ocel, nerez ocel, měď a zinek. Naše firma se specializuje na chemické odstraňování všech vodních usazenin. Máme dlouhodobé zkušenosti v oboru čištění.


Zvýší se tak účinnost vytápění a prodlouží se životnost topné soustavy. Provádím chemické čištění topných soustav. Díky vyčištění odstraníte z trubek, radiátorů a dalších komponent topení veškeré usazeniny a nánosy. Magnetický odkalovač R146C GIACOMINI - návod k použití GIACOMINI CZECH, s. Finex Technology 9views.


Best PSU:Up to 7Watts.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.