středa 1. srpna 2018

Čištění eternitových střech

Čištění eternitových střech

Renovace eternitových střech - nátěry, čištění - pomocí špičkových zahraničních materiálů (Meffert, Hagmans) je naší hlavní specializací. Provádíme čištění a nátěry eternitových střech. Této činnosti se věnujeme již let a úspěšně jsme zrenovovali více než 2střech po celé České republice. Díky této renovaci prodloužíme životnost Vaší střechy o let. Vaše střecha je tak k nerozeznání od nové.


Postaráme se o obnovení jejího vzhledu i dlouhou životnost. Střecha je nejdůležitější část domu. Důvody pro renovaci eternitových střech.


Jednou z našich hlavních činností jsou renovace, čištění a nátěry eternitových střech. Zajišťujeme kompletní servis čištění střech po celé ČR: Dobrý den, vítáme Vás na naších webových stránkách, které se zabývají především čištěním fasá nátěrem - nástřikem fasá čištěním střech a nátěrem střech v Ostravě, Opavě, Frýdku Místku, Karviné, Havířově, Olomouci, Prostějově, Přerově, Vsetíně, Zlíně a okolí. Realizaci provádíme za pomoci hliníkových žebříků bez pomoci lešení, nedochází k poškození krytiny, rychlá a snadná manipulace.


Nátěry střech , renovace, čištění a nátěry eternitových střech. Renovační nátěry eternitových střech pomocí špičkových zahraničních materiálů (Meffert, Hagmans) jsou naší hlavní specializací. IŠTĚNÍ FASÁD A STŘECH - cisteni-fasad.


Po vyčištění a případné opravě následuje nástřik ochranné bezbarvé silikonové impregnace. Další možnou variantou ochrany střechy je barevný nátěr špičkové dvousložkové polyuretanové barvy. Zcela vyhnout byste se měli tomuto způsobu čištění v případě, že vaši střechu pokrývají azbestocementové šablony ( eternit ) či vlnovky. Při čištění totiž nezabráníte otryskání rakovinotvorného azbestu ze. Renovace a nátěry eternitových střech (azbestocementových) je naší hlavní specializací.


Všechen mech se oddělil včetně kořínků,poté jsem eternit natřel napouštěcím. BRAMAC střech , čištění plechových střech , čištění eternitových střech. Novinky COVID-STÁLE JSME S VÁ. Postup je při renovacích taškových střech v podstatě stejný jako u střech z eternitových šablon či vlnitého eternitu.


Nezáleží přitom na materiálu taškových střech – mohou být z pálené keramiky i betonu. Používají se i stejné nátěrové hmoty, čili stejná je i životnost. K odstranění nečistot je používána čistá, studená voda bez chemických přísad. Eternitové střechy čistíme pomocí vysokotlakého zařízení.


Čištění eternitových střech

Renovace a čištění střech Relius NANOTECH je metoda čištění střech pomocí parního čističe. Za pomocí tlaku a teploty tvoříme při čištění střech páru. Parní čistič vypouští horkou vodu, pod silným tlakem žene vodu při čištění střch potrubním systémem ven speciální úzkou profesionální tryskou.


Objem vody v nádobě parního čističe, se při jejím. Na nátěr dáváme záruku měsíců. U kompletní dodávky střech - záruka na montáž let. Kompletní renovace plechových, eternitových , taškových ale třeba i jiných netypických střešních krytin. Profesionální vybavení a výškové plošiny s dosahem metrů.


Čištění eternitových střech

Další zakázka - čištění a nátěr střechy rodinného domu - je toho důkazem. Cenová nabídka ZDARMA ! Chcete prodloužit životnost střechy až o let? Navštivte stránky firmy PROKVALIT, která se specializuje na čištění , nátěry a renovace plechových, eternitových , taškových asfaltových střech a výškové práce.


Nabízíme renovace, nátěry, čištění a mytí eternitových , plechových, taškových, alukrytových a asfaltových střech a střešních krytin včetně ošetření střechy hydrofobizačním prostředkem zamezujícím růstu mechů a lišejníků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.