čtvrtek 16. srpna 2018

Domácí vodárna alko

XXL filtr a zpětný ventil chrání vodárnu a potrubí před usazeninami. Mějte výhodu z těchto možností. Jedná se efektivní pomoc při automatizovaném zavlažování ze studní, zásobníků, nádrží atd. Pokud hledáte alternativy k této vodárně, v naší nabídce.


Ať už čerpáte vodu z. Alko chassis More comfort and more safety! The basis for your added safety, improved driving dynamics and noticeably increased driving comfort is always the AL - KO chassis. Set the bar high with the AL - KO.


Aby se zabránilo poškození hrubým znečištěním, jsou tato vodárna vybavená účinným předfiltrem s dlouhou životností, který lze snadno čistit. Vodárna má mosazné oběhové kolo, které má výborné antikorozní parametry. Domácí vodárny SIGMA Darling z naší výroby v Hranicích na Moravě dnes zná celý svět.


This feature is not available right now. Please try again later. Hlava čerpadla je z ušlechtilé oceli, motor disponuje tepelnou ochranou proti přetížení.


Al ko camper chassis The standard torsion bar suspension is also unique among chassis. The innovative lightweight construction reduces weight without affecting stability also allowing the payload of the motorhome. Dále disponuje zajímavým systémem s označením Flow-Control-Systém, který dokáže vodárnu kontrolovat, a to hodin denně. Zajišťuje tak bezproblémový automatický provoz.


Domácí vodárna alko

Kompletní vodárna , skládající se z čerpadla, motoru, tlakové nádoby, elektronické řídící jednotky a frekvenčního měniče. Frekvenční měnič vyhodnocuje okamžitý tlak v systému a nastavuje otáčky motoru tak, aby se tlak udržoval na. Vodárny najdou své využití v rodinných domech, chalupách či na chatách - všude tam kde je v blízkosti studna či vrt s vodou, kterou je potřeba dostat do objektu.


Voda je základní a také nejvzácnější podmínkou života. Díky svým výkonovým parametrům a nízké hlučnosti jsou ideální pro automatické zásobování vodou v domácnosti, dílně, na chatě nebo na zahradě. Oproti samostatnému čerpadlu funguje domácí vodárna automaticky, takže může být nepřetržitě zapojena, ale. Servis a opravy klimajednotek, el. U nás nakoupíte nebo prodáte, co potřebujete!


Website domácí vodárna al ko náhradní díly. Dámske bežecké topánky Puma, model Axis V obuv je skvelou voľbou pre začiatočníkov a rekreačných bežcov, povrch. Zoznam zdravotníckych zariadení, kontaktné informácie, otváracie hodiny, mapa. Alko náhradní díly NÁHRADNÍ DÍLY na motorové pily. Naleznete zde vše od šroubů a matic, až po.


Pro bližší informace čí nezávaznou poptávku nas neváhejte kontaktovat na tel. Zvláště jednoduchá instalace, spolehlivý a tichý provoz. Z krytem čerpadla z ušlechtilé oceli.


Hnací ústrojí čerpadala: stup. Objem tlakové nádoby l. Dopravní tlak o bar. Venturi systém pro efektivní průtok. Předfiltr XXL omezuje nečistoty na minimum.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.