čtvrtek 16. srpna 2018

Kuchyňské dřezy

Kuchyňské dřezy

Navíc jako přímí dovozci, máme některé kuchyňské dřezy stále skladem. Dle materiálu můžeme kuchyňské dřezy rozdělit na granitové, nerezové, tectonitové a další. Mezi nejčastější varianty patří nerezový a granitový dřez. Nerezový kuchyňský dřez je možné pořídit v širší škále cenových úrovní a jsou snadno udržitelné. Internetový obchod drezy-baterie.


Kuchyňské dřezy

Granitový dřez Lavello Luxor 1. Dostupné v 6i barvách. Reviewed out of (172) 4. Skvělý design za skělé ceny. Vyberte si svůj model. Výhodou je vysoká odolnost proti poškrábání. Oproti granitovým dřezům odolávají vyšším teplotám.


Dřezy osobitého vzhledu vynikají vysokou odolností proti vysokým teplotám a tvarovou stálostí. U nás najdete kuchyňské dřezy nejrůznějších typů a rozměrů. Veškerý sortiment dřezů, o kterém poskytujeme informace, pochází od prověřených výrobců. Jsme si ale jistí, že si bez ohledu na velikost a styl vaší kuchyně vyberete, co potřebujete. Nezapomeňte dřez doplnit jednou z našich úsporných mísicích baterií.


Můžete vybírat ze barevných variant - bílá, béžová, černá. Moc dobře víme, že pro moderní a čistý vzhled kuchyně je důležitá kvalita každé její součásti. Zvlášť, pokud se jedná o nejvíce využívaný prvek, jakým je kuchyňský dřez. V naší široké nabídce naleznete kuchyňské dřezy nejrůznějších renomovaných výrobců. Nabízíme kvalitní, ale přitom levné kuchyňské dřezy z různých materiálů.


Víme, že každý zákazník má specifické představy a požadavky, a tak jsme pro vás připravili dřezy granitové, nerezové, tectonitové i keramické. Na rozdíl od většiny dalšího vybavení je používáme opravdu denně. Měli bychom proto výběru věnovat dostatečnou pozornost, a pokud si nevíme rady, požádat o pomoc odborníky.


Jedním z nejdůležitějších kritérií, jimiž se zákazníci při výběru dřezu řídí, je materiál použitý k jeho výrobě. Vždyť půjde jednoznačně o nejpoužívanější zařízení, které v kuchyni budete mít. V naší nabídce naleznete mnoho typů kuchyňských dřezů – například nerezové, fragranitové, s odkapávací plochou, bez odkapávací plochy nebo s odkapávací miskou.


Modely jsou k dispozici v klasické černé a bílé barvě. Keramické kuchyňské dřezy dodávají kuchyňské lince punc originality. Co se týče barvy, tvaru a velikosti, nemají prakticky žádná omezení. Udržují si dlouho čistý vzhle nezachycují se na nich kapky vody a jsou vysoce odolné vůči teplu. Dřezy zabudované zdola, plošně zapuštěné nebo nasazovací dřezy – kuchyňské dřezy se dají do kuchyně začlenit nejrozmanitějšími způsoby.


Vestavěné dřezy jsou nejrozšířenější kvůli velmi jednoduchému způsobu osazení a mnoha rozličným tvarům a materiálům. U nás si můžete vybrat levné dřezy do kuchyně mnoha výrobců, v různých tvarech a také z různých materiálů. Protože kromě svého účelu plní také estetickou funkci, máte štěstí, že si můžete vybrat z široké nabídky tvarů – rohové dřezy , dřezy s vaničkou a odkapem, dvojdřezy apod.


Takový granitový dřez vám ušetří mnoho práce s údržbou, keramické dřezy zase působí více rustikálně. Kuchyňský nerezový dřez Sinks UNDERMOUNT 1V matný. Mimořádná trvanlivost, sametový vzhled povrchu, tvrdost a odolnost kamene - to jsou granitové dřezy značky TEKA, vyrobené z kompozitního materiálu složeného z až přírodních křemičitých písků, barevného pigmentu a akrylátu.


Tegranitové dřezy , jak se granitovým dřezům také říká, jsou odolné proti nárazu, poškrábání, vysokým teplotám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.