čtvrtek 16. srpna 2018

Parker hadice

MPa, available in six different colors and compatible with Push-Lok fittings in series in steel, stainless steel and brass. Parker je schopen nabízet a technicky podporovat hadicové produktovody pro různá média s garancí dokonalé těsnosti kdekoliv na světě! Parker offers the widest range of specialty, industrial, hybrid and hydraulic hose in the industry. Parker GlobalCore - budoucnost v oboru hydraulických hadic. Jednoduché řešení pro složité potřeby výrobců a zařízení i koncových uživatelů na celém světě.


Parker hadice

Division Address Portlet Render Failure. Vynikající technické vlastnosti pryže a řešení s polyuretanovým potahovým materiálem prémiové kvality činí pryžové hadice Parker s PU-potahem vhodnými pro různé aplikace, kde jsou jako kritické faktory vyžadovány vysoká flexibilita, úzký poloměr ohybu, odolnost vůči oděru, ozónu, povětrnostním vlivům a mořské vodě. Všechny hadice TJ jsou kvalifikovány dle globálního standardu Parker pro hydraulické koncovky série 56.


Tím jsou zajištěny všechny výhody uváděné u série koncovek (jediná výjimka: 590TJ-a -používají standardní sérii od divize HPDE). Parker hoses and tubing are integral components of high pressure systems that control motion, and low pressure systems that transfer materials from place to place. The highly engineered products meet or exceed a variety of industry standards, and are offered in a wide range of standard and custom sizes, pressures and temperature capabilities. Parker Tracking System (PTS) je sledovací sytém, který používá označování komponent pro jejich snadnou výměnu. Pouze s jedním štítkem můžete znát DNA hadice a získat tak přesnou kopii porouchané součásti vašeho systému.


Parker hadice

Jedná se o celou symfonii společných technologií, které pomáhají spravovat důležité zdroje a napomáhají maximalizaci produktivity. Parker works closely with industry experts to design and manufacture hoses, fittings, and crimping technologies that meet the unique needs of multiple markets. Our customers appreciate the intrinsic value of our products and our employees’ professional expertise. Select any of the markets below to learn more about how our products can benefit your application needs.


TC (Exceeds EN 857-2SC). Parker Hannifin vyrábí tuto řadu ve všech svých hlavních výrobních závodech na výrobu hadic na všech kontinentech a je tak schopen dodávat naprosto identické hadice s koncovkami odpovídající této nejnovější a nejnáročnější celosvětové normě skutečně globálně všem významným světovým výrobcům strojů a zařízení bez ohledu na to, kde se jejich výrobní. S vlastním armovacím lisem na hydraulické hadice a systémem Parkrimp No-Skive vyměníte vadnou hadici s koncovkou okamžitě za novou a eliminujete tak nákladné prostoje v práci. Spoločnosť Parker disponuje skúsenosťami, veľkosťou produktových radov a globálnym záberom, ktoré zaisťujú konzistentné dodávky čohokoľvek, čo sa týka potrieb spojených s riadením pohybu.


Průmyslové hadice Parker - ITR. Hadicové spony Parker. Měření a diagnostika. Ochrana koncovek hydraulických hadic. Manometry glycerinové. Digitální manometry a Bluetooth di.


Stabilní partner v oblasti hydrauliky a pneumatiky. Jednoduchý systém pěti hadic a dvou koncovek jako řešení pro složité . Parker je vedoucí světový výrobce technologií pro hydrauliku a pneumatiku. DIN šroubení vhodné pro.


Hydraulické šroubení Ermeto OriginalŸ s vizuální indikací montáže. Samouzavírací systém pro snadnou a rychlou instalaci nízkotlakých hadic do MPa. Montáž hadice Push-Lok je hotová. Povinné položky jsou označeny tučným písmem. Udělení souhlasu Vyplněním a odesláním formuláře uděluji v souladu se zákonem č. V extrémně abrazivních situacích nebo v oblastech, kde se nelze vyhnout abrazivním místům, zvažte nákup hadic se speciálními kryty, jako jsou například ochranné hadice Parker.


Free delivery on eligible orders. Order by 8pm for same day dispatch. Over 500products in stock from RS. LPG hadice značky Parker pro plynové instalace ve vozidlech pro pracov. CZK ( €) Dočasně nedostupné.


Jedním z nejdůležitějších faktorů u hydraulických hadic je bezpečnost a kvalita - synonymum životnosti. Vyberte si hadice ALFAGOMMA FLEXOR. Vaše stroje budou spokojeny a vy prodloužíte servisní intervaly!


Dodacie lehoty u bežných hadíc a koncoviek sa pohybujú medzi 1a dňami podľa objednaného množstva. Na požiadanie a po dohode technických podmienok armujeme hadice pre rôzne média (vzduch, paru, farby a rôzne chemické látky).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.