pátek 10. srpna 2018

Plast jimka

Plast jimka

Vítejte na stránkách plast-jimka. Jsme český výrobce plastových produktů prvotřídní kvality. V naší společnosti dbáme na používání kvalitních materiálů. Nikdy u nás nenajdete plastové recykláty, které jsou bohužel hojně využívány pro jejich nízkou cenu. Charakteristickým rysem těchto recyklátů je černá nebo.


Septik je určen k částečnému zredukování. Jímka (žumpa) je bezodtoková nádrž sloužící k. Samonosná jímka (samonosná žumpa) je určena. Vážení obchodní přátelé a zákazníci, v návaznosti na vyhlášení stavu nouze vládou České Republiky ze dne 12.


COVID-dočasně rušíme možnost osobní návštěvy ve všech střediscích od pondělí 16. Jímka se využívá jako nádrž na dešťovou, pitnou, nebo splaškovou vodu. Plastové jímky kruhové i hranaté z kvalitních materiálů od firmy ITMS PLAST s. Bezkonkurenční ceny a lákavá cenová nabídka.


Plast jimka

Vyberte si plastovou jímku hned! Jimka se jeví jako kvalitní, firmu ITMS plast mohu rozhodně doporučit. Karel Vajc Červená Skála.


Výborná spolupráce a výjimečná starost o zákazníka, moc děkuji. Ivoš Marosz Kašovice. Děkuji, vše proběhlo perfektně, septik je v zemi a. Levné plastové jímky, septiky, čističky odpadních vo vodoměrné šachty, čerpací jímky, filtry pro dočištní vody.


Více o nádržích na dešťovou vodu zde. Jen u nás máte možnost zakopit jímku s dopravou zdarma po celé České i Slovenské republice. Všechny nádrže jsou certifikováné v ČR i SR.


Nádrže na dešťovou vodu. Za vzrůstající poptávkou stojí rostoucí cena pitné vody a dlouhodobá sucha, která mají za následek snižování zásoby spodních vo ale také legislativa. Plastová jímka o objemu 2mbez nutnosti obetonování. Plastovou jímku je firma Špaček plast schopna zhotovit v jakémkoli provedení – rozměry lze přizpůsobit požadavkům klienta.


Plast jimka

Výhodou plastových jímek oproti jímkám betonovým je především lepší manipulace. Tato samonosná jímka 3mje určena k přímému obsypu zeminou, avšak není vhodná do míst s výskytem spodní vody, jelikož hrozí zboření jímky. Otevírací doba Po - Pá 7:- 15:hod. Osvědčená kvalita za rozumnou cenu dostupná opravdu všem - doprava po celé ČR zdarma! Bezplatné poradenství.


Plast -Mark_kanal- jimka _kruh-dvouplast_osazeni-voda-pres. Dvouplášťová jímka 2mje vhodná do míst, kde je lokalizován výskyt spodní vody nebo tam, kde hrozí vyšší statické zatížení, např. Jímky, septiky, nádrže na dešťovou i pitnou vodu a pískové filtry přímo od výrobce. Kvalitní materiál německé kvality. Na přání zákazníka jsme schopni vyrobit jímku (septik) na míru.


Atypické jímky (septiky) je možné vyrobit v jakémkoli rozměru dle požadavku. Jímky (septiky) na míru využijí především zákazníci, kteří potřebuji jímku (septik) jako vložku do starého betonového septiku (jímky) nebo mají problém s místem na pozemku. Přečerpávací stanice je vodotěsnou nádrži s vystrojením.


Vyrábíme přečerpávací stanice určené pro gravitační kanalizaci, tak i pro tlakovou kanalizaci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.