středa 15. srpna 2018

Plastové jímky na vyvážení

Plastové jímky na vyvážení

Jímka (žumpa) na vyvážení je izolovaná bezodtoková nádrž, určená k zachycování odpadních vod z domácnosti. Jímka (žumpa) se využívá v místech, kde není vybudován kanalizační systém, popřípadě není možné napojení na zavedenou stokovou síť s čističkou odpadních vod. Jedná se především o vysoce kvalitní, levné plastové jímky , které jsou určeny pro použití jako: septiky, žumpy, akumulační jímky , jímky na deštovou vodu, čerpací jímky a vodoměrné šachty, ale také domovní čističky odpadních vod nebo filtry na dočištění odpadních vod.


Naše kvalitní jímky ( plastové nádrže) můžete použít do všech míst. Stačí, když si vyberete ten správný typ plastové jímky. V textu níže zjistíte kdy použít: samonosné jímky , dvouplášťové jímky a jímky k obetonování. Rady na stránkách Levné jímky. Levné plastové jímky , septiky, čističky odpadních vo vodoměrné šachty, čerpací jímky , filtry pro dočištní vody.


Kvalitní německé plastové jímky , plastové žumpy, plastové septiky a nádrže na dešťovou vodu. Výhodné sestavy na využití dešťové vody. Po naplnění kapacity necháte jímky jednoduše vyvézt.


Nabízíme je jako samonosné, k obetonování a dvouplášťové. Naše jímky nacházejí využití u rodinných domů, chat a komerčních budov. U nás máte možnost koupit jímky České kvality, které jsou certifikované v České i Slovenské republice.


Všechny jímky mají vstupní komínek o průměru cm. Další výrobky z plastu - příslušenství k jímkám - příslušenství k bazénům. Firma Vodní zdroje Ekomonitor spol. Potřebujete-li žumpy, septiky, jímky ,- klik na odkaz.


Na rozdíl od septiků se musí častěji vyvážet, mají však značně nižší pořizovací náklady. Jímka (žumpa) je bezodtoková, vodotěsná, zakrytá nádrž, ve které jsou shromažďovány odpadní vody před vlastním vyprazdňováním. Nízká cena: velikost a použití plastové žumpy je závislé na množství přiváděné odpadní vody a navržené periodicitě vyvážení žumpy. Každá jímka prochází kontrolou nepropustnosti.


Pohled do vícekomorové jímky. Uvnitř jímky jsou komory, které jsou odděleny přepady. Septik může být kruhový nebo hranatý. Samonosná plastová jímka na vyvážení – kruhové.


Obsluha žumpy- jímky spočívá v pravidelné kontrole výšky hladiny a ve vyvážení. Obsah jímek totiž musí být podle zákona. Velikost plastové jímky je závislá na počtu obyvatel obývajících objekt, vytížení samotného objektu a na frekvenci vyvážení.


Hlavní rozdíl mezi jímkou a septikem je ten, že jímka je uzavřená bezodtoková plastová nádrž. Jímky , žumpy a nádrže samonosné. Jak volit velikost jímky naleznete zde.


Vstupní šachta: prům. V plastové jímce se usazují nečistoty a kal z odpadních neboli splaškových vod a také z vod užitkových, které jsou na jímku napojeny. Vyprázdnění jímky je řešeno prostřednictvím fekálního vozu. Nejčastěji se do jímky svádí voda z kuchyně, toalety a koupelny. Nevíte, jakou zvolit velikost?


Podívejte se nejčastější dotazy k nákupu. Dimenzi přítokového hrdla realizujeme vždy dle požadavku zákazníka. Plastové jímky , septiky a žumpy, jímky na dešťovou vodu. Sklolaminátové jímky. Díky kvalitě a samonosné kon.


Výroba a prodej plastových nádrží, jímek a plastových bazénů - Praha, střední Čechy a celá ČR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.