úterý 11. září 2018

Čištění kanalizací brno

Čištění kanalizací brno

Provádíme čištění odpadů, čištění kanalizací , opravy kanalizací , prohlídky kanalizací. Spolehněte se na odborníky na čistění odpadů a kanalizací , obraťte se na Ströer kanalizace. Brno - čištění kanalizace a odpadů.


Máte ucpanou kanalizaci , potřebujete jí vyčistit? Zavolejte, vyčistíme Vaši kanalizaci za příznivou cenu. Kompletní činnost na zakázku a poradenství.


Havarijní služba je prováděna non-stop. Jedná se hlavně o čištění kanalizace a čištění odpadů, řešení krizových situací, ale také revizi a monitoring potrubí kamerou. Jsme instalatérská firma na čištění odpadů a kanalizace pro Brno a okolí. Poskytujeme také revizi odpadů a kanalizace kamerovým systémem i nonstop servis hodin denně, dní v týdnu. Brně a okolí již několik let.


Čištění kanalizací brno

Naše firma již delší dobu poskytuje služby v oblasti čištění kanalizací , různých DN ať uličních či domovních. Ucpanou kanalizaci zprůchodníme. Provedeme monitoring a zjistíme stav kanalizace a příčinu ucpání.


Navrhneme vám způsob odstranění závady včetně cenové nabídky. Opravu kanalizace provádíme výkopem nebo bezvýkopovou metodou. Jsme brněnská instalatérská firma, která provádí čištění odpadů a kanalizace v Brně.


Čištění kanalizací brno

K čištění odpadů a kanalizace používáme vždy adekvátní výkonné stroje, volíme moderní technologické postupy a díky tomu pracujeme, rychle a efektivně. V tom případě nás neváhejte. Instalatér Brno vyčistí ucpaný odpad či kanalizaci.


Naši instalatéři provádí čištění kanalizace motorovým perem a tlakovou vodou. WC, dřezy, stupačky,domovní kanalizace. Navštivte naše stránky pro více informací.


Čištění kanalizací brno

Naše firma vlastní veškerou potřebnou techniku nutnou k vyčištění odpadů, potrubí a kanalizace od strojního čištění domovních odpadů přes tlakové čištění kanalizace. Brno Tlakové čištění kanalizace je prováděno vysokým tlakem vody. Pro malé průměry kanalizací a odpadů z dřezů, van či umyvadel nabízíme čištění motorovým perem (frézou). Na čištění používáme speciální pera o různé velikosti, na která se nasazují koncovky dle nutnosti použití (frézovací, na ucpanou kanalizaci , na vytažení předmětu z kanalizace apod.).


SO, NE, svátky a všechny. Zprůchodníme vaši kanalizaci , vyčistíme domovní přípojky, uděláme revizi kanalizace TV kamerou. Jsme firma, která se dlouhodobě zabývá řešením problémů s kanalizací. Jedná se zejména o frézování stoupaček, čištění kanalizace ale i veškeré instalatérské práce.


Samozřejmě čistíme jak kanalizací domovní, tak i venkovní. Naším cílem je hlavně Vaše spokojenost a proto klademe důraz zejména na kvalitu naší práce. Hlavní působiště je Brno a celý. Máme více než let zkušeností. Provádíme kompletní čistění kanalizace a odpadů, odvoz fekálií, vývoz jímek a mnoho dalšího.


Veškeré stroje a techniku vlastíme - fekální vůz s hydročističem, bagry, nakladač, jeřáb, kontejnery, nákladní vozidla. Uvedené ceny jsou bez DPH. A proč volat právě nás? Vyčistíme vaši kanalizaci i odpad při jednom výjezdu. Zajišťujeme trasování a kontrolu technického stavu kanalizace, odpadů i stupaček.


Nabízíme revize a prohlídky kanalizace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.