středa 12. září 2018

Cisteni kanalizaci

Máme více než let zkušeností. Provádíme kompletní čistění kanalizace a odpadů, odvoz fekálií, vývoz jímek a mnoho dalšího. Kanalizace – čištění, rekonstrukce, realizace Dobrá kanalizace je „neviditelná“.


Jakmile je vidět a cítit, je to problém. Veškeré závady na kanalizaci proto řešíme rychle a spolehlivě. Používáme profesionální techniku a ručíme za perfektně odvedenou práci. Obraťte se na nás okamžitě, když potřebujete: Vyhledat a posoudit závady na domovních rozvodech.


Prahy zajišťuje veškeré služby z oblasti čištění kanalizací a jejich oprav. Potřebujete vyčistit kanalizační stoupačky. Při zcela ucpané kanalizaci , nebo zpomaleném odtoku splaškových vod doporučujeme provést čištění kanalizace. V kombinaci s vhodnými tryskami nebo frézami je možné opravdu účinně čistit, frézovat nebo vytěžovat skutečně hodně ucpané odpady a kanalizaci. Tento stroj používáme hlavně na čištění těchto odpadů: domovní přípojky, dešťové svody, dvorní vpusti, ležaté kanalizace, zatukované odpady atd.


Nabízíme služby čištění kanalizace bytové, domovní, venkovní i dešťové v oblasti Středočeský kraj a Praha. Pokud Vám neodtéká kanalizace, kontaktujte nás, díky dlouholeté praxi si s Vaším problémem poradíme. Kanalizaci můžete vyčistit i běžným tlakovým čističem na auta.


Musíte si však pořídit hadici a trysku na čištění kanalizace. Nechci tento způsob čištění snižovat, ale mám pocit, že čištění kanalizace wapkou propagují hlavně obchodní zástupci, aby prodali své drahé wapky naivním zákazníkům. Odvoz fekálií, vývoz jímek.


Provádíme čištění a vývoz jímek, septiku a žump, vyvážíme a čistíme čističky odpadních vod (ČOV) a tukové lapoly. Zaměstnanci naší společnosti mají letou praxi v oblasti čištění kanalizací, různých DN ať uličních či domovních a nakládání s odpady, zejména fekáliemi. Ostrava, Karviná, Frýdek-Místek, Frýdlant.


Obvykle jsem schopen přijet do 60minut a Váš odpad či kanalizaci vyčistit. Vlastním kvalitní stroj na čištění odpadu, stroj na čištění tlakovou vodou, kamery, frézy a další, které mohou snadno odstranit jakékoliv problémy. Odstraňuju závady po nepovedených pokusech některé konkurence.


Dále se motorové pero používá tam, kde nelze čistit kanalizaci za pomoci tlakové vody. Většinou z důvodu možnosti vytopení prostoru, kde je kanalizace ucpaná. Na čištění se používájí speciální. Profesionálně vyčistíme dešťovou, splaškovou i průmyslovou kanalizaci.


V rámci čištění dále nabízíme kamerovou prohlídku potrubí včetně pořízení videozáznamu a frézování kořenů. Společnost RADIUS-H, s. IŠTĚNÍ KANALIZACE – UCPANOU KANALIZACI VYŘEŠÍME ZA VÁS ÚČINNÉ ČIŠTĚNÍ ODPADŮ A KANALIZACE. Naše specializovaná firma BJ SERVIS disponuje mechanickými i strojními prostředky, které rychle vyřeší nepříjemnou situaci, jež mohou neprůchodné odpadní trubky způsobit. Jsme instalatérská firma, která působí v oboru čištění odpadů a kanalizace již dlouhá léta. Naši kvalifikovaní a profesionálně vyškolení instalatéři jsou Vám k dispozici nonstop, hodin denně pro případ nečekané havárie kanalizace, odpadu nebo potrubí.


Cisteni kanalizaci

Domovní kanalizaci lze jednoduše vyčištit z venkovní revizní šachty bez nutnosti vstupu do domu. Při čištění vysokotlakovou vodou je minimální riziko poškození potrubí, má velkou čistící sílu a průraznost, tudíž se jedná o způsob maximálně efektní. Má kondenzátorový motor 2V, Hz, 7W, pravý a levý cho vodící hadice. Vaši kanalizaci vyčistíme, kamerou zjistíme její stav a případnou závadu opravíme bezvýkopovou technologií.


Herčík a Kříž - profesionální služby pro kanalizace K provozování webu hercikakriz.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.