čtvrtek 13. září 2018

Čištění kopaných studní

Každou hodinou je do Vaší studny naplavováno množství přírodních nečistot, jako jsou např. Instalace čerpací techniky: domácí vodárny, ponorná čerpadla, ruční pumpy. Provádíme tlakové čištění vrtaných i kopaných studní. Rozbory vody základní i rozšířené, které provádí akreditovaná laboratoř.


Nabízíme vám profesionální a hlavně účinné čištění vrtaných i kopaných studní – i těch studní , které vám vrtal jiný dodavatel.

Většina dříve kopaných studní bývá ve špatném technickém stavu, díky tomu se do nich z povrchu dostává mnoho organických nečistot, zejména zemina, listí i hlodavci. Postupem času se na dně začne tvořit vrstva bahna, která sebou přináší nežádoucí látky včetně zdraví. Jaroslav Hrdlička a spol. Poté probíhá vybírání nánosu ze dna a spárování skružených studní do hloubky 5m od úrovně terénu. Zaspárování je nutné k zabránění pronikání povrchové.


Ceník čištění studní s kamerou. Pokud ve studni máte málo vody nebo Vám voda dochází, čištění studny bohužel nepomůže. Snižování vydatnosti pramenů a vysychání starších studní je celoplošný reálný problém.

Přijedeme k Vám, zkontrolujeme stav studny, domluvíme se na konkrétních krocích a datumu čištění. Po domluvě stanovíme pevnou cenu. Při domluvě po telefonu lze stanovit pouze orientační cenu. Proč studnu čistit Protože odumřelé zbytky rostlin, listů, hmyzu, hlodavců které padají do tělesa studny, často vodu hygienicky znečistí.


Rostliny rostoucí uvnitř studny je potřeba pravidelně odstraňovat a. Firma Zdeněk Petřík - opravy a čištění studní poskytuje následující profesionální a kvalitní služby v oblasti oprav a čištění studní : Čištění kopaných a vrtaných studní. Opravy kopaných a vrtaných studní. Výměna sacích košů a potrubí.


Pradubice, dezinfekce studní , nátěry střech, výškové práce. V případě zájmu navrhneme termín. Nabízíme komplexní služby v oblasti studnařské práce, výkopové práce a bourací práce.


Sídlíme v Rokytno, okres Pardubice, ale naše služby poskytujeme v celém Pardubickém a Královéhradeckém kraji. ZDRAVÁ STUDNA LUKÁŠ BAČEVSKÝ – TEL. Odborné čištění kopaných studní. Naším cílem je křišťálově čistá, zdravotně nezávadná voda ve vaší studni.


Při objednávce dvou studní sleva 5Kč. Jedním z předpokladů kvalitní pitné vody je úprava zhlaví studny proti vnikání nečistot z povrchu.

Jak se provádí čištění studní a kdy se má opakovat Hlavním úkolem správného vyčištění studny je vytvoření sterilního prostředí pro jímání podzemní vody. Kontaminace vody Mnoho dříve kopaných studní je ve špatném technickém stavu. Netěsnostmi v krytu studní do nich při jarním tání nebo přívalových deštích spolu s povrchovou a dešťovou vodou vnikají organické nečistoty a usazují se na dně studny jako jemný kal, který je tvořen především zeminou, listím, větvemi a odumřelými těly drobných živočichů. Dále opravy a montáže čerpadel v kopaných i vrtaných studní. V lokalitách Praha a Středočeský kraj.


OPRAVA KOPANÝCH STUDNÍ. Vás bude samozřejmě něco stát, ale pokud máte v plánu rekonstrukci nových rozvodů vody, může Vám to ušetřit mnoho finančních prostředků, jelikož si dle kvality vody připravíte přímý rozvod zvlášť, například na toaletu a sprchu. Tato volba je z dlouhodobého hlediska velmi hospodárná. A to je jen střípek z našeho know-how, kdy Vám dokážeme. Zajišťujeme čištění kopaných studní od jemného kalu, který představuje dnové sedimenty.


Některé částice jako např. Naše firma pokračuje ve studnařské tradici na Hlinsku již druhou generaci. Naše technika nám umožňuje provádět vrty pro tepelná čerpadla, vrtané studny, kopané studny, ale také provádíme čištění studní. Orientačně: úprava ústí studny od 8. Studny, vrty - Erik Tomek.


Kč, vložkování studní od 4. Do nedávna jsme nabízeli čištění studní dvěma způsoby. První způsob vzhledem k použitým technologiím vycházel několikanásobně dráž. Máte-li vlastní studnu, ať už kopanou nebo vrtanou, je potřeba ji jednou za čas vyčistit. Kontaktujte nás a my přijedeme zdarma na konzultaci přímo na váš pozemek. Ručně kopeme či prohlubujeme studny.


Při kopání či prohlubování studní používáme k přírodě a vodě ověřené, šetrné postupy. Staré nefunkční, zanedbané či zasypané studny obnovíme, zrekonstruujeme a vrátíme do nich opět průzračnou vodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.