pátek 14. září 2018

Objemová čerpadla

Obrázky, zvuky či videa k tématu čerpadlo ve media. Rotační čerpadla jsou objemová čerpadla , která dopravují kapalinu točivým pohybem činné části rotoru. Během části otáčky v rotoru se kapalina nachází v prostoru, který je uzavřený proti vtoku a výtoku.


Teoreticky dopravují rotační čerpadla stejný objem kapaliny za jednu otáčku nezávisle na počtu otáček a nezávisle na dopravní. Odstředivá neboli (centrifugální) čerpadla dopravují kapalinu točivým pohybem činné části motoru, kterým je oběžné kolo. Odstředivá čerpadla jsou oblíbená, protože mají velmi dobré vlastnosti pročerpání vody a to čisté i znečištěné, jsou poměrně nenáročná na údržbu, mají vysoké průtoky a jsou spolehlivá. Mechanická energie dodávaná motorem se m ění v tlakovou energii tím, že pracující část čerpadla tla čí p římo na kapalinu. Objemová čerpadla přeměňují mechanickou energii na hydraulickou přímo a patří mezi ně např.


Dynamické čerpadla se liší v tom, že lze bezpečně provozovat v uzavřených podmínkách ventilů (na krátkou dobu). U těchto čerpadel je důležité znát míru a způsob znečištění vody , aby nedocházelo k ucpávání čerpadla a tomu přizpůsobit výběr vhodného typu. Odstředivá čerpadla TAPFLO a JOHNSONPUMP Tapflo odstředivá čerpadla patří mezi jedny z neuniverzálnějších na českém a slovenském trhu.


Dávkovací čerpadla pro úpravny vod. Vodní hospodářství, odpadní vody. V naší nabídce najdete potravinářská čerpadla , objemová čerpadla , čerpadla pro posilování tlaku, ponorná i povrchová kalová čerpadla , čerpadla na chladiva a další čerpadla pro průmyslové aplikace. Pokud potřebujete čerpadlo pro váš provoz, neváhejte se na nás obrátit.


Rádi Vám poradíme s výběrem a domluvíme individuální podmínky. Ostatní objemová čerpadla Zobrazit. Dle účelu čerpadel jsou mnohé dále vyráběny ve verzích pro různé výstupní tlaky.


Objemová čerpadla

Podle Vašich konkrétních potřeb a technických možností systému lze tedy vybrat to nejoptimálnější. Protože čerpadel je vyráběno mnoho typů pro nejrůznější. Rotační objemová čerpala pro různé průtoky Rotační objemová čerpadla jsou ideálně vhodná jako podávací a dávkovací čerpadla pro celou řadu průtoků.


Používají se často jako úsporná alternativa v potravinářském, farmaceutickém a biotechnologickém průmyslu, stejně jako v případech, kdy se vyžadují nízké hodnoty tlaku. Peristaltická čerpadla jsou objemová čerpadla , s jejichž pomocí je možné přepravit mnoho různých kapalin. Tato čerpadla nemají ventily, těsnění ani sedla a jejich provoz je velmi levný.


Každé peristaltické čerpadlo obsahuje flexibilní hadici nebo hadičku, která umožňuje přepravu média. Poskytuje vysokou odolnost proti otěru a umožňuje snadné přečerpávání. Zubová čerpadla s vnějším ozubením jsou nejpoužívanějším čerpadlem při stavbě hydraulických pohonů.


OT OIL Technology a čerpadla s vnitřím ozubením nabízíme od německého výrobce ECKERLE. My se ale zaměříme čerpadla určená pro domácí provoz. Můžete s nimi například přečerpávat vodu z nebo do bazénu, odčerpávat kal nebo vodu ze zatopených prostor, využít je lze taky při zalévání a. PÍSTOVÁ ČERPADLA Podle způsobu práce rozdělujeme. Jakožto bezdotyková, rotační pozitivní objemová čerpadla jsou univerzálně použitelná.


Sigma s kmitavým pohybem a jejich agregace. Toto čerpadlo s rotačním pístem umožňuje obousměrný provoz, neboť jeho přípojky jsou orientovány jak horizontálně, tak i vertikálně. V kategorii rotační objemová hydrostatická čerpadla vyrábíme a dodáváme zubová čerpadla. Ponorná, povrchová nebo třeba oběhová čerpadla pro využití v průmyslu i domácnosti. V naší prodejně ve Chvalovicích u Znojma seženete objemová i odstředivá čerpadla s možností regulací otáček.


Pomůžeme vám s výběrem a navrhneme ideální řešení. Zakládáme si na osobním přístupu a vstřícnosti ke každému zákazníkovi. Provádíme také záruční i. Ponorné čerpadlo s uzavřeným motorem vhodné do hlubších vrtů.


Objemová čerpadla

Pompejích pístového čerpadla s kulovými ventily.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.