čtvrtek 27. září 2018

Obklady rako katalog

Pro správnou funkci webových stránek musíte mít povolený JavaScript. Stlačením tlačidla „Odoslať“ súhlasím s tým, že vyplnená e-mailová adresa bude spracovaná na marketingové účely, vrátane zasielania noviniek. Prelistujte si katalóg inšpirácie a vyberte keramické obklady , ktoré Vás budú tešiť nie len na pohľa ale aj kvalitou na dlhé roky. Obklady a dlažba, zariadenie kúpeľne.


Na keramický obklad a dlažby sme jedným z najväčších distribútorov v SR. Fasádne systémy, zateplenie a obklady fasád. Rako Object – Color One. Séria Color One je dokonale farebne a formátovo zladená s glazovanými dlaždicami Color Two.


Možnosť použitia ďaľších formátov x 1 x 4 x 6 x cm. Jediný výrobce keramických obkladů a dlažeb v ČR a SR. Tradici české značky RAKO zachovává a rozvíjí více než 1let. Vybíráte obklady nebo dlažbu do koupelny, interiéru nebo exteriéru?


Nabízíme stovky typů a vzorů dlažeb. Nevíte jak se v sortimentu orientovat? Například pokud vybíráte dlažbu do koupelny, měla by být protiskluzová. Novinky z koupelnového světa.


Ať už jde o dlažbu a obklady , které určují základ stylu, o nový koupelnový nábytek, baterie nebo třeba jen o doplňky, které doladí celkovou atmosféru. Vybírejte z nejširší produktové nabídky. Zařiďte si koupelnu přesně podle vašich potřeb. Kompletní nabídka keramických obkládaček a dlaždic pro koupelny, podlahy, kuchyně a venkovní aplikace.


Chcete, aby vaše podlaha vypadala jako čerstvě navoskované dřevo? Pak je pro vás živá dlažba Cypress jako stvořená. Jemný reliéf série Base v homogénnom kamennom dizajne.


Celoplošný reliéfny dekor lamely v dizajne kameňa a dreva dodá Vašej kúpeľni nádych luxusu. Séria Boa predstavuje v kúpeľni luxusné prevedenie mramoru. Vyberte si ze široké nabídky obkladů a dlažeb v BAUHAUS. Vedle interiérových obkladů a dlažeb u nás najdete také exteriérové obklady a dlažby. Prohlédněte si náš katalog ! E-SHOP KupelneSK - kúpeľňa a rekonštrukcia bytového jadra - sanita do kúpeľne - predaj interiérové dvere, obklady a dlažby, vodovodné batérie, sprchové kúty-vaničky-žľaby, hydromasážne vane, kúpeľňový nábytok, radiátory rebríkové elektrické panelové, plávajúce podlahy - predaj cez internet s odborným poradenstvom.


Elektricky radiator interierove dvere masonite. RAKO – obklady a dlažby, keramia – koupelnový nábytek, ravak – sprchové kouty a vany, vagnerplast – akrylátové vany, JIKA, ROCA a laufen. Dlažba Nordwood Nugat Rekt. RAKO MANUFACTURA lištela reliéfna 40x5cm tehlová WLRMJ012. RAKO HOME – katalog v PDF kataspirace v PDF.


Nechajte si u nás vypracovať cenovú ponuku na Vaše obklady a dlažby práve teraz so ZĽAVOU -. Katalog RAKO CYPRESS. RAVAK, JIKA a KRAJCAR např. WC, baterie a spoustu dalších.


Obklady rako katalog

RAKO REMIX listela reliéfní 25x5cm zelená WLRGE126. V nabídce je také stavební chemie RAKO SYSTEM. RAKO v SIKO: obklady a dlažby RAKO do koupelny i do kuchyně.


Zadejte níže uvedený odkaz, konkrétně položku ke stažení. Zde si můžete stáhnout vlastní katalog online. Plné znění souhlasu se zpracováním osobních údajů naleznete zde.


Souhlasím se zpracováním osobních údajů společností KERAMIKA SOUKUP a. Vhodný do interiéru i exteriér. Keramické obklady sú veľmi praktickým, estetickým a odolným riešením, ktoré sa používa nielen na interiér, ale aj na exteriér budov. Merkury Market vo svojej ponuke má dlažby, obkladačky, mozaikové dlaždice , drevené obklady , výškové dlaždice, rovnako ako gres a slinok.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.