středa 26. září 2018

Proteinový typ jídelníček

Nejjednodušší cesta obvykle bývá tou nejlepší volbou. Platí to také pro hubnutí a zdravý životní styl jako takový. Získat dobrou fyzickou kondici, pevné zdr.


Proteinový typ jídelníček

Jídelníček proteinové diety. Základní rozdíl jídelníčku proteinové diety a normálního stravování, je nahrazení dvou až čtyř jídel „proteinovou bombou“. Samozřejmě je zapotřebí uhlídat správné složení pokrmů, aby dodala t�.


Bílkovinný typ ( proteinový ). Náš jídelníček by měly z velké části tvořit přírodní, chemicky neupravované potraviny, které mají pro náš. V minulém článku jsem vám psal o metabolických typech. V tomto článku se dozvíte ideální stravování pro proteinový typ.


Jednou z charakteristik pro proteinový. Tohle je typ lidí s metabolismem s rychlou oxidací. Zní to složitě, ale v praxi to znamená, že člověk s tímhle typem metabolismu dokáže rychle měnit bílkoviny a tuky na energii. Bývá často hladový, má rád mastná a slaná jídla.


Nízkokalorické diety u těchto lidí nefungují, protože u nich vzbuzují. Co je pro proteinový typ charakteristické: Dokáže snadno a rychle přeměnit bílkoviny a tuk na energii. Proto se při hubnutí doporučuje zvýšit jejich množství. Ideální poměr živin: proteinů, sacharidů, tuků. Jeho jídelníček by se měl skládat především ze sacharidů.


FÁZE - proteinový shake 2-3x denně, 2x plnohodnotné jídlo, zelenina, pitný režim ! Dieta se dá držet pořád dokola samozřejmě za lepších účinků. Důležitá je pevná vůle jako u každé věci co, kdy děláme. Vyznačuje se totiž rychlou proměnou bílkovin a tuků na energii. Je proto potřeba jíst dostatek bílkovin a zdravých nenasycených tuků.


Pokud k tomu nedojde, člověk se nenasytí na dlouho. Tento typ si také příliš nepotrpí na sladké. Osoba sacharidového typu bude ponejvíce tíhnout k obilovinám, pečivu, těstovinám, rýži, spíše tropickému ovoci apod. Potřebuje jíst hodně bílkovin, to znamená maso, ryby, drůbež.


Proteinový typ jídelníček

Proteinový typ – člověk s tímto typem metabolismu dokáže rychle měnit bílkoviny a tuky na energii. Nutně potřebuje jíst i mezi hlavními jídly. Nízkoenergetické diety u těchto lidí příliš nefungují, protože u nich vzbuzují pocity únavy. A sympatické také je, že při ní nebudete trpět hlady. Nejtěžší je omezit přísun sacharidů, těch by nemělo být více než g denně.


Právě jejich nedostatek může způsobit, že ze začátku. Váš svěží proteinový jídelníček pro parné letní dny 12. Jsou podstatou všech živých organismů a člověk není výjimkou. Proto bychom měli dbát na to, aby byly pevnou součástí našeho každodenního jídelníčku. Pravdou totiž je, že většina.


Nemusíte bát, že by vám KetoMIX nabízel jeden proteinový koktejl, který byste museli pít 5krát denně po dobu několika týdnů. Ketonový jídelníček KetoMIX je mnohem pestřejší. Objemový jídelníček je určen pro ženy i muže s přáním nabrat svalovou hmotu a zlepšit postavu.


I když má svá obecná pravidla a principy, každý si ho musí upravit svým individuálním požadavkům, cvičebnímu plánu, chuti a dalším faktorům. Zkrácený test na metabolický typ. Já například uslyšela, že jsem smíšený metabolický typ - nedělá mi dobře třeba listové těsto nebo červené maso a mám pomalé spalování tuků, ale rychlé. Vás, kteří chcete mít svůj jídelníček sestavený podle toho, jaký jste přesný metabolický typ. Snídaně 6:– 7:hod.


Vzorový jídelníček pro štíhlou linii. Je dobré zařadit sacharidy jako první denní jídlo. Tím se nastartuje metabolismus, který je po nočním hladovění zpomalený. Začátkem by tedy měla být vydatná snídan.


Test se skládá z otázek, které jsou sestaveny tak, aby co nejpřesněji odhlalili váš metabolický typ. Na test si udělejte dost času. Jeho vyplnění může trvat i minut.


Proteinový typ jídelníček

POKYNY: U KAŽDÉ Z NÁSLEDUJÍCÍCH OTÁZEK, PROSÍM, OZNAČTE JEDN.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.