úterý 18. září 2018

Průtokový elektrický ohřívač vody

Free Shipping Available. Money Back Guarantee! New and Used Vehicles and Parts. Find Items from Every Automaker. Inspired by Trending Stories. Lowest Prices on Top Items.

Rádi Vám vypracujeme ekonomické a hospodárné řešení ohřevu vody na klíč dle Vašeho požadavku. Je určen výhradně pro beztlakové vodovodní baterie. Minimální tlak v potrubí pro správnou funkčnost je MPa a maximální tlak MPa. Hmotností s Kg se řadí mezi další běžné průtokové ohřívače. Jedná se o velmi ekonomický ohřev užitkové vody vzhledem k absenci jakékoliv zásoby teplé vody podléhající průběžnému chladnutí v závislosti na.


Hodnocení produktu: (Perfektní) 2recenzí. Vyberte si elektrický ohřívač vody. Tento ohřívač vody v sobě nezadržuje vodu, ale ohřívá ji při průtoku, tedy jen tehdy, když ji potřebujeme.

Je úspornější, než zásobníkový ohřívač , který stále udržuje teplotu vody. Rozměr (ŠxVxH) 20x16xcm. Bojler Dražice To litrů TO20. Pokud sháníte kvalitní elektrický ohřívač vody , v e-shopu Topenilevne.


Elektrický bojler o reálném objemu litrů. Populární elektrické bojlery Dražice, Ariston a Tatramat, které patří obecně k nejlepším na trhu v této oblasti, jsou totiž velmi účinné a zároveň bezpečné. Při zapnutí boileru v době snížené sazby se spotřebovaná částka ještě dost podstatně sníží. Spínání 18kW v běžné instalaci se docela obávám zvlášť, když je ohřívačů více. Komfortní průtokový ohřívač DHE Touch.


Technologie 4i pro prvotřídní a vždy na stupeň přesný komfort teplé vody. K produktu Zobrazit všechny produkty 33. Co stojí za to vědět o elektronických průtokových ohřívačích vody. Tento elegantní bojler ocení mnoho chatařů a chalupářů díky jeho provedení a rozměrům.


Je dokonalým zdrojem teplé vody pro rozvod s mnoha odběrovými místy v rodinných domcích, bytech, sociálních zařízeních. Stupeň krytí ve standardu IP 44. Stiebel Eltron HDB-E Si. Funguje při hodnotě napětí 2V.


Teplota ohřáté užitkové vody je závislá na průtoku vody a výkonu topného tělesa.

Na výběr máte elektrické a plynové ohřívače vody , které lze dále dělit na tlakové (pro více odběrných míst) a beztlakové (jedno odběrné místo). Za jednu hodinu ohřeje vodu v bazénu o – o C, záleží na velikosti bazénu. Jednoduchá instalace, vše potřebné naleznete v balení. To šetří nejen náklady na dodávku teplé vody nebo její dlouhodobé udržování v té správné teplotě, ale i čas strávený čekáním, než se voda ohřeje.


Vhodný pro častou potřebu malého množství vody. Je to senzační vynález, který okamžitě zahřeje vodu na ° C. Ohřívač je určen pro beztlakové připojení pro. Malé rozměry ohřívače umožňují montáž co nejblíže umyvadla, sprchy, či vany, což umožňuje úsporu času, vody i energie.


Průtokový ohřívač odebírá energii pouze pokud je puštěna voda. Užitečným bude v domácnosti, dílně, na chatě, chalupě nebo v lékařských ordinacích, zvláště všude tam, kde je potřebný okamžitý odběr teplé vody. Malý průtokový ohřívač s elektronickou regulací výkonu. Přední kryt je vybaven dotykovým senzorem s LED indikací pro přepínání tří přednastavených teplot. Elektronická výkonová jednotka udržuje stabilní teplotu vody i při změně průtoku.


Na základě vyhodnocení provozních parametrů, jako je nastavená teplota, teplota vstupní vody a hodnota průtoku, řídící.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.