pondělí 1. října 2018

Dražice to 20

Dražice to 20

Objem litrů dostačuje i pro sprchu nebo více umyvadel. Možnost využití nízkého tarifu elektrické energie (noční proud) Antikorozní vrstva nepodléhá důlkové korozi v prostředí tvrdé a chlorované vody: Vysoce kvalitní izolace Covestr. Může pracovat v tlakovém nebo beztlakovém systému, ovšem v tlakovém systému může zásobovat více odběrových míst. Nádoba smaltovaná ocel. Izolace polyuretanová pěna bez freonu.


Dražice to 20

Obsah dodávky: zásobník vody. Záruční doba: smaltovaná nádobal. Elektrický zásobníkový ohřívač vody o objemu litrů, který je určený pro jedno nebo více odběrných míst. Stupeň ochrany ve standardu IP 44.


Funguje při napěti o 2V. Môže pracovať v tlakovom alebo beztlakovom systéme, v tlakovom systéme však môže zásobovať viac odberových miest. Srdečně vás zveme na výstaviště PVA EXPO Praha v Letňanech ke stánku č. Statistika hodnocení produktu.


Hodnocení produktu: průměr z 3hodnocen í. Doporučení od zákazníků. Odkazy na odborné recenzie. V tlakovém systému lze připojit více odběrovýchmíst. Kompletné informácie k výberu. Akční ceny a nejlepší ceny na Naakup.


Ohrievač s oceľovou smaltovanou nádobou a zaujímavým dizajnom spoľahlivo zásobí teplou vodou jedno alebo viac odberných miest - sprchu, umývadlo a drez. Spoľahlivo zásobí teplou vodou jedno alebo viac odberných miest – sprchu, umývadlo a drez. ELECTRIC ACCUMULATION WATER HEATER. Spolehlivě zásobí teplou vod.


Dražice to 20

TO-Water Heater pdf manual download. Hlavně před začnutím prací vypnout příslušný jistič na bojler a po skončení prací opět. Kis méretű, falra szerelhető elektormos bojler , mely egyszerre liter víz felmelegítésée képes. Informace k produktu:Umístění: nad odběrné místoObjelMaximální provozní tlak nádoby: MPaNapět. Dražice elektrický bojler TO 20.


Teplou vodou dokáže zásobovat i více odběrných míst najednou-sprchu, dřez a umyvadlo. Bez problémů funguje jak v tlakovém, tak beztlakovém systému a jeho objem je až 20l. Informácie o záruke a uplatnení porúch:Zariadenie vyžaduje odbornú.


Water heater with enamelled reservoir and interesting design is capable of reliable hot service water supply to small premises with one shower, wash-basin and kitchen sink. It may work in pressure or pressureless systems. More take-off points may be connected in pressure systems. Kraunamos nuotraukos- Kodas: TO-20.


Pasiteirauti apie prekę. OHŘÍVAČ VODY TO Kompaktní elektrický ohřívač vody vhodný pro jedno nebo více odběrných míst. Lze použít pro více odběrných míst.


Dražice to 20

Teplotu je možno nastavit v rozsahu 5-°C. Velmi nízké tepelné ztráty. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.