pondělí 1. října 2018

Odstávka vody praha

Odstávka vody praha

Přerušení dodávky vody v části Praha – Dejvice dne 19. Odstávky a poruchy Máte problém s dodávkou tepla či teplé vody ? Pražská teplárenská musí postupně přerušovat dodávku teplé vody. Během těchto odstávek probíhá řada důležitých revizí a oprav teplárenských zařízení, které nelze provádět za plného provozu a které jsou nezbytné pro celoroční bezproblémové fungování dodávek tepla a teplé vody. Bez teplé vody tak musí několik dní vydržet takzvaná severní oblast Prahy (viz box). Celkem se opravy letos týkají přes 2míst.


Odstávka vody bude na některých místech trvat třeba jen jeden den, jinde zase celý týden. Najdou se však i místa, kde opravy zvládnou i bez toho, aby lidé o teplou vodu přišli. Poznámka: Odstávka dodávky TÚV následkom havarijných prác na rozvode studenej vody (SV) v správe VVS a. Plánovaná odstávka od 11. Pokud se vám nenačte formulář pro vyhledávání odstávek automaticky, můžete jej spustit zde. Výroba a dodávky tepla, teplé vody , chladu a elektřiny domácnostem, firmám, nemocnicím a dalším odběratelům nejsou ohroženy koronavirovou pandemií.


Společnost Veolia Energie ČR zavedla celou řadu opatření, která se týkají pohybu zaměstnanců, organizace práce, postupů, vjezdů, vstupů, hygieny na pracovištích apod. Pro zajištění teploty vody v okamžiku otočení kohoutkem musí být v objektu cirkulace, která hodin denně vede vodu mezi výměníkem v předávací stanici a vodovodním kohoutkem. Z tohoto důvodu měříme spotřebu studené vody a množství tepla dodaného pro její ohřev.


Spotřebu tepla měříme na vstupu do výměníkové. Z důvodu rekonstrukcí, připojování nových zákazníků, plánovaných oprav a údržbových prací je nucena přistoupit k přerušení dodávky tepelné energie pro ohřev teplé vody i pro některá odběrná. Tentokrát se toto nepříjemné omezení dotkne odběrných míst v Bohnicích, Bubenči, Slivenci, Hradčanech a Řepích. Pražské vodovody a kanalizace (PVK) uveřejnily výčet ulic, kde bude v nadcházejících dnech probíhat odstávka pitné vody. Až na výjimky práce skončí v relativně brzkých odpoledních hodinách.


První plánovaná odstávka vody z důvodu revize nastane 7. Od rána od 7:do šesti večer nepoteče voda na Chodově v Praze v oblastech Pod Chodovem, Türkova, U nové dálnice, U stojanu. Voda také nepoteče od hodin do dvou odpoledne v Hodkovičkách v oblasti ulice Nad Lesem. Ve stejný den se pracovníci PVK vrátí do Střešovic, zároveň se odstávka bude týkat Dejvic. Letní odstávka dodávky teplé vody 19. V sekci „havárie vody “ lze nalézt nejen přesný popis zasažené lokality, ale i informace o vlivu havárie na zásobování, o možnosti přistavení náhradního zdroje vody a předpoklad ukončení opravy.


Odstávka vody praha

Praha tvrdí, že smlouvy s Veolií týkající se vody , jsou neplatné. Prahu čeká největší odstávka vody za dlouhé roky. Kvůli rekonstrukci páteřního potrubí nepoteče od čtvrtka do pondělí voda z kohoutků sedmnácti tisícům Pražanů. Podívejte se na přehled míst, která zůstanou bez vody.


Vás žádáme o včasný příchod. Novém Boru v úterý 22. Výlepem na vchodové dveře to oznámil dodavatel tepla Avia Energo. Důvodem má být údržba hlavní trafostanice.


V tuto chvíli nejsou hlášeny žádné havárie. Zasílací adresa: Novohospodská 93. Příbram IX datová schránka: mw2g7ve Rezervační systém. Výluka vody se bude týkat odběrných míst v ulicích č. Jílovišťská z důvodu napojení vodovodu z ulice Na Lhotkách. Bohužel nám tato skutečnost nebyla nahlášena dopředu.


Za vzniklou situaci se omlouváme. PRAHA Desetitisíce pražských domácností se letos v létě ocitly na několik dní bez teplé vody. Ještě nikdy v posledních patnácti letech nebyla odstávka teplé vody v metropoli tak masivní jako letos v červenci. Někteří Pražané si kvůli tomu stěžovali na magistrátu. Pro městys Zápy v okrese Praha -východ a jeho cca 7obyvatel zajišťujeme kompletní provoz vodovodu, kanalizace i ČOV.


Odstávka vody praha

Zákaznická linka (během pracovní doby) tel. Havárie a poruchy (hodin denně) tel. Po provedení opravy vodovodního řádu v ulici Drahobejlova, byl proveden kontrolní odběr vody na tomto zařízení.


Vzorky vody byly odevzdány v pátek 6. Praha 4: dotkne se Krče, Michle, Podolí, Spořičova i Zeleného Pruhu – od půlky července do půlky srpna. Praha 5: dotkne se v sedmi etapách několika lokalit na Barrandově – od 16.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.