pátek 9. listopadu 2018

Dřezy franke

Tato série vyniká moderním designem a velice příznivou cenou. Nedávných 1let v historii společnosti je výzvou pro neustálé inovace v oblasti technologie a designu a špičková řešení pro splnění spotřebitelských nároků. Nejširší nabídka dřezů je pro horní montáž.


Dřezy franke

Můžete si ale vybrat i dřez pro spodní montáž nebo zabudování do roviny. Z naší široké nabídky dřezů pro různé montáže si určitě vyberete. Vynikají širokým spektrem barevných odstínů bílé, černé, šedé, béžové a hnědé umožňujících dřez, vodovodní baterie a zbytek kuchyně dokonale sladit. Skládá se z živce, kaolínu, jílu a křemene. Fraceram je vyroben ze 1 přírodních materiálů.


Neztrácí barvu, je odolný vůči extrémním teplotám (teplým i studeným),. Při výběru kuchyňského dřezu se uplatňuje několik aspektů, díky kterým získáte model přesně podle vašich představ. Díky široké nabídce nejrůznějších tvarů, velikostí, uspořádání a způsobů montáže se hodí jak do malých panelákových kuchyní, tak i tam, kde je kuchyňská linka dominantou prostoru. Vrták Schock SB Light s diamantovými částicemi, pro zhotovení otvorů do granitového dřezu, standartní průměr mm. System navržený tak, aby každá kuchyně vypadala úžasně.


Dřezy franke

Delikátní káva dokáže z téměř každého momenu vykouzlit zázrak. S našimi jídleními obslužnými systémy servírujeme báječné chvilky. Díky výrobě z nově vyvinutých kompozitních materiálů obsahujících cca drcené žuly si granitové dřezy dlouhodobě uchovávají svůj původní vzhled. Naším cílem je, abyste zažili radosti, které vám vaření, stolování a zábava v kuchyni může přinést. To nás inspiruje k tomu, abychom z každé kuchyně vytvořili báječné místo.


Franke Česká republika. Výsledkem je vysoká odolnost proti nárazům a otlučení. Krátkodobě dokážou odolávat teplotám až do 180˚C. Snadno se čistí, skvěle vypadají a jejich speciální povrchová úprava Sanitized.


Dřezy franke

Velmi rádi Vám poskytneme veškeré informace o zboží nebo Vám poradíme s výběrem telefonicky nebo e-mailem. Využijte náš obsáhlý vyhledávač prodejců. Ať už hledáte jednodřezy či dvoudřezy a rádi byste je vybavili vaničkou či odkapem, pomůžeme vám. Stačí, když navštívíte náš e-shop a řeknete nám, co byste rádi.


Nepodceňujeme ani ty nejmenší detaily kuchyňského vybavení. Jsou vyrobené z kvalitní nerezové oceli a dodávané buď v leštěné nebo dekorativní matné povrchové úpravě kartáčovaného povrchu či tkané struktury, které jsou lépe odolné proti mechanickému poškození a uchovají si svůj. Granitové dřezy jsou vyrobeny z moderního přírodního materiálu. Granital je odolný proti poškrábání, nárazům i promáčknutí. Tento materiál disponuje uhlazeným povrchem,čímž je zajištěno jeho snadné čištění.


V naší nabídce najdete širokou škálu barevného provedení a získáte tak dřez, který bude perfektně ladit s celkovým stylem vaší kuchyně. Dostupné v několika barvách, tvarech a variantách - s odkapem, vaničkou, dvoudřezem, aj. Dřezy , kuchyňské baterie, drtiče odpadu za nejlepší ceny na trhu!


Kuchyňské dřezy podle zkušeností ostatních. Nejoblíbenější výrob. Vyberte si z široké nabídky nerezových, granitových a keramických dřezů. Většina nabízených kuchyňských dřezů máme skladem. Bezplatné vrtání otvorů pro baterií, excentr nebo dávkovač.


Dřezy franke

Nerezové dřezy jsou nejžádanějšími, jsou etalonem v kuchyňském zařízení. Mohou být ultramoderním doplňkem Vaší kuchyně, mohou být kulaté, rohové, zabudovatelné do roviny s pracovní deskou či pod ni. Dřezy Blanco jsou vyráběné z nejkvalitnější nerezové oceli, která je vybíraná podle specifických kritérií a podléhá přísné kontrole kvality.


Vysoce kvalitní ušlechtilá nerezová ocel Blanco má přirozenou odolnost vůči běžným domácím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.