pondělí 12. listopadu 2018

Drezy franke

Tato série vyniká moderním designem a velice příznivou cenou. Nedávných 1let v historii společnosti je výzvou pro neustálé inovace v oblasti technologie a designu a špičková řešení pro splnění spotřebitelských nároků. Pokud si pro svoji kuchyni zvolíte osobitý styl.


Drezy a batérie najvyššej kvality. Obchodná spoločnosť ReMar Slovakia, s. Zaoberá sa predajom výrobkov z oblasti kuchynskej techniky ( drezy pre domácnosť, kuchynské batérie, systémy triedenia odpadu a drviče odpadu). FRANKE pre Slovenskú republiku.


Díky výrobě z nově vyvinutých kompozitních materiálů obsahujících cca drcené žuly si granitové dřezy dlouhodobě uchovávají svůj původní vzhled. Uložiť na porovnanie. Důkazem je, že tento švýcarský výrobce existuje už přes sto let, navíc neustále expanduje a rozvíjí se. Pokud chcete, aby vám zakoupený produkt dlouho a dobře sloužil, tato značka je jednoduše sázka na jistotu. Hloubka vany dřezu je 2mm.


Drezy franke

Dřez je určen pro horní montáž do minimálně 4mm široké skříňky. Součástí dřezu je kompletní příslušenství. System navržený tak, aby každá kuchyně vypadala úžasně. Delikátní káva dokáže z téměř každého momenu vykouzlit zázrak.


S našimi jídleními obslužnými systémy servírujeme báječné chvilky. Dizajn spotrebičov a príslušenstva od. Franke Česká republika. Naša srdcová záležitosť. Nerez, granit, keramika či kompozit, tu nájdete všetko.


Kvalita našich drezov je zárukou, že budete mať výborného pomocník. Výsledkem je vysoká odolnost proti nárazům a otlučení. Krátkodobě dokážou odolávat teplotám až do 180˚C. Snadno se čistí, skvěle vypadají a jejich speciální povrchová úprava Sanitized. Velmi rádi Vám poskytneme veškeré informace o zboží nebo Vám poradíme s výběrem telefonicky nebo e-mailem.


Rohové prevedenia, klasické prevedenia uložitelné pozdĺžne s kuchynskou linkou a nerezové drezy zabudovateľné priamo do kuchynskej linky. Všetky drezy je možné zároveň objednať v rôznom prevedení (pravý alebo ľavý) a v rôznych prevedeniach materiálu. Kuchynske drezy a baterie. Blanco, franke , schock.


Kameninove drezy , baterie a drvice odpadu. Granitovy drez blanco. Silgranitovy derz, bateria blanco, franke , schock. Dostupné v několika barvách, tvarech a variantách - s odkapem, vaničkou, dvoudřezem, aj.


Nejlevněj ší Nejdražší Abecedně. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa dozviete viac v časti ochrana súkromia. Doručíme do hodin.


Drezy franke

Doprava zdarma Rohový dřez Polar PXN 612-E, provedení nerez, spodní rohová skřínka 9× 9m nebo od 4mm. Povídejte si s námi přes Chat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.