úterý 13. listopadu 2018

Drtič kuchyňského odpadu test

Drtiče kuchyňského odpadu. Veškerý nepříjemný, mokrý a rychle zahnívající potravinový odpad jednoduše shrnete do dřezu a pustíte drtič. Zbavte se veškerého kuchyňského odpadu ekologickou, rychlou a pohodlnou cestou!


Osvědčené americké drtiče pro kuchyně. Nevíte si rady s výběrem nejlepšího drtiče odpadu ? Ideální řešení nabízí drtič kuchyňského odpadu. Zcela zásadním kritériem výběru je druh drtícího ústrojí. Jak vybrat zahradní drtič.


Každý ze dvou základních způsobů zpracování odpadu má své výhody a nevýhody a je tedy určen na trochu jiný typ odpadních produktů. Druhým velmi důležitým parametrem je typ pohonu stroje. Myslíme ekologičtěji a třídění odpadků už většina z nás bere jako samozřejmost.


Ukázka kostí rozdrcených drtičem odpadu. Přesvěčte se sami, že drtičem rozdrcené kosti jsou tak malé, že rozhodně nemohou ucpat odpad. Gastro drtič odpadu ht. Vaříme pouze ze surovin, žádné polotovary, a proto je možnost škrábat zeleninu přímo do odpadu , házet do něj drobné kosti, skořápky od vajec, atd. Používání drtiče je velmi snadné.


Stačí pustit vodu, zmáčknout jedno tlačítko a nechat nesnědené zbytky zmizet v drtiči. Zajišťujeme kompletní servis a poradenství. Slupky, skořápky nebo kosti a nesnědené zbytky, se vším si hravě poradí, stačí pustit vodu a zmáčknout tlačítko. Nelze dost dobře použít otevřený koš bez víka, kvůli zápachu z kuchyňského odpadu , a ani koš s víkem otevíratelným pouze rukou.


Takové řešení by bylo nehygienické a nepraktické. Vhodnou volbou může být pedálový koš, potažmo i koš se senzorem, pokud bude fungovat skutečně spolehlivě a reagovat dostatečně rychle. Za velmi přívětivou cenu nabízí tento drtič poměrně vysoký výkon, který zaručí rychlou práci. Likvidace odpadků je prováděná jejich rozdrcením na jemné částečky (menší než mm) a současného splachování proudem studené vody z dřezové baterie do odpadního potrubí. Zbytky, odřezky, slupky či kosti.


Odpa který vzniká při přípravě jídla a nesnědené zbytky z talířů, tvoří zhruba polovinu hmotnosti všech odpadů, které domácnost vyprodukuje. Výkon 5W, obsah drtící komory 1-7l, antikorozní úprava drtící komory. Domácí kompostér Bokashi Organico je ideální volbou do bytů, kde je cílem redukce kuchyňského odpadu. Jedná se o konstrukci, která nabídne objem o velikosti litrů, kde se z domácího přírodního odpadu tvoří kvalitní hnojivo pro pokojové rostliny nebo zahrádku. Hlučnost drtiče se pohybuje podle druhu provozu (od běhu naprázdno po drcení kostí).


Obecně lze ale říct, že drtič při drcení produkuje méně hluku než třeba vysavač nebo mixér. Ačkoliv je drtič malý a lehký, zpracovává odpadky tak rychle, že ho nebudete stačit krmit. Moderní a praktický přístroj, který Vás zbaví veškerého kuchyňského odpadu organického původu.


Až odpadu z drtiče odpadů je voda. Rovněž chemické složení je podobné běžné odpadní vodě z domácnosti. Když dovaříme nebo dojíme, stačí pustit studenou vodu a drtič a zbytky jídel vhazujeme do výlevky.


Ta musí být větší, než bývá obvyklé. Místo průměru centimetrů potřebujeme devět centimetrů. Dále je třeba k provozu drtiče jen elektrický proud a studená voda.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.