středa 14. listopadu 2018

Drtič odpadků

Drtič patří k moderní kuchyni stejně jako lednice nebo mikrovlnná trouba. Drtička odpadků pomáhá k ekologickému chování a napomáhá třídění odpadků u zdroje. Veškerý nepříjemný, mokrý a rychle zahnívající potravinový odpad jednoduše shrnete do dřezu a pustíte drtič. Odpad rozmělněn na jemné částečky odchází spolu s vodou odpadním potrubím do.


Drtič spotřebovává totiž energii jen při drcení odpadků , ale v klidovém režimu nespotřebovává energii žádnou. Pokud tedy drtič odpadků nespustíme, můžeme dřez používat standardně, jak jsme zvyklí – mýt nádobí, omývat ovoce či zeleninu atd. Drtič - příslušenství pro drtič odpadků Weltservis. Unsubscribe from Weltservis? Drtič odpadu zabudovaný ve dřezu - Duration: 0:58.


Martin Valka 4views. Zbavte se veškerého kuchyňského odpadu ekologickou, rychlou a pohodlnou cestou! Po ukončení drcení vypneme drtič a posléze vodu.


Drcení i těch nejtvrdších odpadků jako např. Doba drcení měkčích odpadků trvá cca vteřin. Díky velké rychlosti a vysokému výkonu, není možno drtiče odpadků zn. EcoMaster EVOtakzvaně zahltit.


Likvidace odpadků je prováděná jejich rozdrcením a splachování proudem vody do odpadního potrubí, popis funkce drtiče. Jinými slovy drtič bude s prací dříve hotov. Nezapomeňte ani na protihlukovou izolaci. Přece jen pokud vaříte často, mohl by být přílišný hluk časem vám i sousedům nepříjemný. Myslete na to, až se budete rozhodovat, zda drtič odpadků pořídit.


Drtič odpadků

A proč nakoupit právě v našem internetovém obchodě? Zboží si vyberete z pohodlí domova anebo si jej můžete prohlédnout v naší kamenné prodejně. Poskytujeme několik způsobů dopravy i platby. Zboží, které vám z nějakého důvodu nevyhovuje, můžete v. Nebojte sa drtit i kosti.


Drtič je zvládne a kosti se postarají o čistší potrubí. Zbytečně ho nepřekrmujte. Jsou věci, které ani tomuto všežravci nebudou chutnat. Sklo, porcelán, plasty, kovy, igelit, suché slupky z cibule a kukuřice mu raději nedávejte.


První výkonný likvidátor kuchyňského odpadu byl zkonstruován asi před šedesáti lety v USA. A Pavel Janovský, výrobce kuchyní, jej doporučuje do každé kuchyně. Co je to drtič kuchyňského odpadu? Vaše bezedná popelnice. Drtič kuchyňských odpadků je neocenitelný pomocník v každé.


Malý, tvrdě pracující pomocník, který se stará o likvidaci vzniklých odpadů. Jeho majitelé nemusí tak často vynášet koš. Moderní a praktický p. Drtič se instaluje na odtokový otvor kuchyňského dřezu a propojí s odpadním potrubím. A já vlastně bydlím v panelákovém bytě, jsme tam dva, a nic takového nepotřebuji. Stejně se tam drtí jen to, co se dá dát na kompost.


A toho mám tak málo, že se to nevyplatí. I z hlediska ochrany. Kuchyňské odpady nepatří do veřejné kanalizace.


Ti, co používají drtiče kuchyňských odpadů a rozmělněné biologické odpady splachují do stokové sítě, porušují kanalizační řád. Drtiče kuchyňských odpadků v domácnostech. Nejvýkonější a nejtišší model této značky, drtič zvládne rozdrit absolutně vše.


Snadná instalace, ovládání a údržba. Nenáročný na spotřebu elektrické energie a vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.