pondělí 19. listopadu 2018

Drtič papíru

Jednohřídelový drtič je schopen si postupně vtahovat i velkou vrstvu odpadního papíru. Další výhodou je také dosažení relativně malé výstupní velikosti v jednom stupni drcení. Při drcení ale vzniká velké množství papírového prachu, který je lepší odsávat průmyslovými odsavači. Než si koupíte drtič dokumentů, seznamte se s principem jeho práce. Navzdory tomu, že výrobci nabízejí výběr různých modifikací drtičů, které se mohou lišit od sebe navzájem kontrolou a jedinečným pouzdrem, základní zařízení, které mají, je podobné.


Klíčové komponenty drtiče papíru jsou nože, jejichž úkolem je řezat listy. Vkládání kartonů a drceného papíru se provádí ručně, šířka vstupu je 6mm. Pořídil jsem po různých pokusech originál drtič na dřevo, papír a p. Výkon je cca 100kg nadrceného papíru.


Vzhledem k faktu, že se jedná o námi nejmenší vyráběnou řadu dvouhřídelových drtičů. Unsubscribe from PROFI sekačky? Briketovací lisy BRIKLIS pro výrobu briket z odpadového papíru , kompletní linky pro zpracování papíru briketováním včetně drtičů a balení briket, poradenská činnost, možnost využití dodací. Válcový drtič – PRONTOS: Datasheet ke stažení zde. Materiály zpracovávané na drtičích řady DRE musejí být snadno mechanicky zpracovatelné, aby bylo použití této řady drtičů efektivní.


Předdrtiče drtiče lze použít na drcení kartonu, vlnitého a obalového papíru. Drtič krabic - KUDA PACKAGING. Povrchová koroze viditelná na fotografiích je z důvodu nevyužití.


Tento drtič má sice menší výkon, což je ale pro malou domácnost naprosto postačující. Je vybaven indukčním motorem, jehož největší výhodou je vysoká spolehlivost. Drtící komora je ošetřena antikorozní úpravou. Velkou výhodou je relativně nízká cena.


Existují chvíle, kdy možná budete muset vyřešit problémy, jako je uvíznutí papíru , přehřátí, plný odpadový koš, problémy s elektrickou zásuvkou nebo mazání. Vědět, jak opravit váš drtič , ušetří vám náklady na to, že profesionál to udělá za vás. Speciální drtič určený pro drcení papíru , kartonů, časopisů, skartaci dokumentů apod.


Dokonale připraví papír nejen pro peletování. Zobrazit na Amazon 25-litrovém zásobníkuZobrazte, jak plný je zásobníkOchrany při načítáníDlouhá doba vychladnutí Většina drtičů vám nedá vědět, jak jsou plné, pokud neodstraníte horní víko, ale ne tento drtič z Bonsaii. Centrální filtr může být postaven přímo na násypce lisu a materiál z něj padá přímo do násypky.


Součástí linky je i zásoba nadrceného - slisovaného kartonu( papíru ) ve. Predám prenosny drvic. Doporučí Vám vhodný drtič , dopravní cesty. Nejvhodnější papír pro spalování jsou kartony a novinový papír, nevhodné jsou barevné letáky. Jsou určeny pro drcení papíru , Al-plechovek od nápojů, Pet–lahví, elektro-odpadů, dřevěných, přepravních palet, tenčích Al, Cu, kabelů, plast.


Nejběžnějším představitelem segmentu je drtič papíru , jehož řezání se provádí noži, které tvoří pásy délky listu. Jedná se o rovinné frézy, které mají minimální úroveň utajení, protože může být opravený materiál vyříznut. Spolehlivější jsou konfetové torpédoborce s rotujícími bubny, které po sobě zanechávají malé částice dokumentů ve formě. CASTOR je jednohřídelový drtič určen na drcení kabelů, dřeva, plastů, papíru , drcení textilu, pryže a podobných materiálů na drť od mm, které velikost je definována výměnným sítem umístěným ve spodní části drtiče.


Drtič papíru

Stroj dokáže zpracovat materiál s přímesí nerostů a železa ve formě hřebíků, plechů a pod. Vše, co potřebujete, je nechtěné CD a drtič papíru. Malý osobní drtič určený pro práci s nízkou intenzitou.


Ideální pro použití doma nebo v malé kanceláři. Zničí až listů (g) najednou ořezy 4xmm Úroveň zabezpečení poškozeného papíru P- kreditních karet T-Ničí dokumenty malými sponkami, malými sponkami. Specializujeme se na výrobu paliv z biomasy.


V naší nabídce naleznete drtiče plastu a dřeva, peletovací lisy, kladívkové drtiče či škubačky drůbeže. Vybírejte si Skartovače podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.