úterý 20. listopadu 2018

Keramická sprchová vanička

Bok vaničky (na fotografii ten nahoře) není glazován. Sprchová vanička z litého mramoru v barevném provedení Grafito o rozměru 100x80xcm. Balení bez sifonu a nožiček. LAURAsprchová vanička z litého mramoru, čtvrtkruh 90x90x4cm, R5GL509.


Plánujete v koupelně nový sprchový kout?

Podívejte se na naše video, kde vám ukážeme, co je k osazení sprchové vaničky potřeba a jak na to. Vyberte, prohlédněte a nakupte RAKO. Keramická sprchová vanička obdélníková s výškou cm. Rozměr vaničky 80x1cm.


Sprchové vaničky RAVAK lze instalovat přímo na podlahu, na nožičky, zapouštět je či obezdívat. Bez problémů se přizpůsobí i sprchovým koutům větších rozměrů, největší námi vyráběná vanička má velikost x 1cm. Laufen Merano sprchová vanička keramická čtvercová bílá 90xcm.

Riho Basel sprchová vanička akrylátová č. Detail produktu Do obchodu. Akrylátová čtvrtkruhová sprchová vanička. Kvalitní akrylát s garancí dlouhé životnosti. Jika Italia Sprchová keramická vanič.


Jako všechny keramické výrobky se vyznačují dlouhou životností. Tento druh protiskluzové úpravy je. Jika SOFIA vanička 80xbílá ANTISLIP 2. Prodám nepoužitou čtvrtkruhovou keramickou sprchovou vaničku Vitra, vel. Nabízíme vaničky ke sprchovým koutům různých tvarů, rozměrů i materiálů. Série EXTRA FLAT s výškou pouze cm.


WMA - obdélníková sprchová vanička 90xbílá. Malta - keramická sprchová vanička obdélníková 100xcm. Skladem u dodavatele, - dnů.


Mezi hlavní přednosti lze uvést tvarovou stálost, neomezenou životnost, odolnost vůči poškrábání a nízkou výšku cm. Extra nízké keramické vaničky za přijatelnou cenu.

Doporučujeme přikoupit: Tuhost a robustnost za přijatelnou cenu. Boky vaniček, které jsou neglazované (určené k zazdění do zdi, či pod obklad), jsou na technickém výkre. Ke sprchovým vaničkám doporučujeme sifon chrom 90mm za 55-Kč vč. Vitra VIT je zástupcem v rámci koupelnového vybavení relativně vzácného druhu - keramických sprchových vaniček , které co do. Roltechnik Tahiti-P čtvrtkruhová vanička samonosná 80x80.


Stoprocentni tvarová stálost, odolnost proti poškrábání,. ASTRO × Hopa Vanička sprchová keramická. Kč STELLA 100xHopa vanička sprchová keramická.


GELCO GAneta čtvercová sprchová vanička 100x1profilované dno, bílá GA001. Ravak Vanička Perseus Pro-1CHROME white sprchová vanička 100x1cm. Koupelny a doplňky do.


Bežná cena: 14€ Cena po zľave: 11€ S DPH 9€ bez DPH Pri platbe prevodoPri p. Rám a sifon nejsou standardní součástí dodávky a je nutné je dokoupit zvlášť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.