pátek 23. listopadu 2018

Obklady senso rako

Série Senso , to je moderní klasika, imitace travertinu. Základem série Senso jsou lesklé obklady s jemným žilkováním ve formátu 20xcm. Zajímavá je hlavně její struktura, typická pro travertin. Lesklé a hladké obkládačky s nenápadným.


Eshop s širokou nabídkou obkladů a dlažeb za zvýdodněné ceny. Obklady a dlažby s dopravou zdarma. Jediný výrobce keramických obkladů a dlažeb v ČR a SR. Tradici české značky RAKO zachovává a rozvíjí více než 1let. Kompletní nabídka keramických obkladů pro koupelny, kuchyně, podlahy, bazény a venkovní použití.


Stiskem tlačítka „Odeslat“ souhlasím s tím, že vyplněná e-mailová adresa bude zpracována k marketingovým účelům, včetně zasílání novinek. Séria Senso od Rako je moderná klasika, ktorá imituje travertín a do kúpeľne prináša čisté línie. Zaujímavá je hlavne štruktúra typická pre travertín. Vhodné pouze do interiéru.


Vybrať si môžete medzi hladkým lesklým povrchom a matným. Značka: Rako Kód: WADVE030. Jmenovitý rozměr: x cm. V souladu jsou na podlaze. Hladké lesklé obkladačky do kúpeľne imitujú travertín s jemným žilkovaním, dekorácia s reliéfnym povrchom v matnom prevedení a mozaika.


Série obkladů Senso využívá hru matných a lesklých povrchů a jemných reliéfních detailů v designu přírodní horniny travertin. Domov Kúpeľňové obklady a dlažby Späť na predchádzajúcu stránku. Stlačením tlačidla „Odoslať“ súhlasím s tým, že vyplnená e-mailová adresa bude spracovaná na marketingové účely, vrátane zasielania noviniek. Keramické obklady RAKO zůstaly doma: V novém rakovnickém aquaparku Nový aquapark v Rakovníku, nazvaný zkratkou a zároveň přesmyčkou prostě Aquaprak, možná zdálky dokonce klukovský prak leckomu připomene. E-SHOP KupelneSK - kúpeľňa a rekonštrukcia bytového jadra - sanita do kúpeľne - predaj interiérové dvere, obklady a dlažby, vodovodné batérie, sprchové kúty-vaničky-žľaby, hydromasážne vane, kúpeľňový nábytok, radiátory rebríkové elektrické panelové, plávajúce podlahy - predaj cez internet s odborným poradenstvom.


Elektricky radiator interierove dvere masonite. Nejlevnější obklady a dlažby do koupelny. Moderná klasika imitujúca travertín.


Tento štíhlý formát v poměru 1:umí při horizontální pokládce opticky zvětšit i malou koupelnu. Jednoduchou kombinací barev a kvalitní pokládkou na minimální spáru dokážete vytvořit nádhernou koupelnu za kompromisní cenu. RAKO obklad Senso WADVE0- béžová v akci. Rychlá a bezpečná doprava.


Obklady senso rako

VIP slevy pro registrované. Základom série Senso sú lesklé obklady s jemným žilkovaním vo formáte 20xcm. Ak v našej ponuke nenájdete niektorú zo sérií, ktorú výrobca Rako ponúka, neváhajte nás kontaktovať. Rako Senso WADVE0obklad 18x5světle béžová. Pozrieť košík Zaplatenie: Rako SENSO.


Doprava obkladov - žiaden stres. Our website uses cookie files. If you are using this website, it means that you agree with the use of cookie files. We hope that it´s okay. Naše cena s DPH: 5Kč DPH.


Obklady senso rako

Dama Senso Dama-n Element Florentina Hall Happening Khroma L20. Zobraziť všetky kategórie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.