středa 14. listopadu 2018

Průtokové ohřívače

Ideální jsou například na chalupu či na chatu, tedy v místech, kde nepotřebujete teplou vodu neustále a ve velkém množství. V naší nabídce najdete průtokové ohřívače vody malé, ideální pro jedno odběrové místo. Pak výkonnější modelovou řadu - kompaktní ohřívače vody, vhodné pro dřez nebo sprchu a nejsilnější kategorii – komfortní průtokový ohřívač, který zajistí ohřev vody v celé bytové jednotce, nebo v koupelně s vanou.


Zde Vám nabízíme široký sortiment výrobků: úsporné plynové průtokové ohřívače nebo velice komfortní přímo či nepřímo ohřívané zásobníky zajišťující vždy. Všechny průtokové ohřívače vody jsou výrobky naší společnosti, a garantujeme vám tak rychlé dodání a nadstandartní servisní podmínky po celou jejich životnosti.

Nabízíme několik desítek variant ohřívačů s různým příkonem, snadno si tak můžete zvolit optimální typ přímo pro vaše potřeby. Malý elektronicky řízený průtokový ohřívač s ovládáním teploty na předním krytu. Vyspělá řídící elektronika udržuje zvolenou teplotu vody i při změnách průtoku.


V tomto oddělení jsme pro vás vybrali produkty s vysokou bezpečností a spolehlivostí provozu. Beztlaké vs tlakové průtokové ohřívače vody. Výhodou je nízká cena, bezporuchová.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Elektrické průtokové ohřívače vody řady PTO7jsou svým tvarovým řešením a rozměry určeny k použití např.

Tlakové i beztlaké, pro horní i dolní umístění. S výkonem - kW. Jsme jedničky v elektrickém ohřevu vody. Ihned dodávají teplou vodu bez omezení množství.


Existují i plynové průtokové ohřívače. Do výkonu kW nemusí být vybaveny odvodem spalin, pokud jsou v dostatečně velké místnosti a neslouží pro sprchu nebo vanu. Při používání průtokového ohřívače pro ohřev vody do sprchy nebo vany je nutné zajistit při podlaze přívod čerstvého vzduchu. Při umístění velkého ohřívače do koupelny je nezbytné, aby tato.


Každý je ocení v domácnosti, chatě, chalupě, dílnách, lékařských ordinacích, zvláště všude tam, kde je potřebný okamžitý odběr teplé vody. Vodovodní baterie není. Další výhodou průtokového ohřívače vody je krátká vzdálenost rozvodu potrubí a tedy nízké tepelné ztráty. Potřebujete poradit s výběrem vhodného elektrického průtokového ohřívače vody nebo. Pro jejich malý rozměr je možné použití i nad umyvadlo a tím při otevření vody z baterii nedochází ke zbytečnému vytečení vody.


Některé ohřívače fungují na elektrický prou nebo plynový ohřev. Nakupujte na našem eshopu. Ohřívač máme skladem, expedice do dnů.


Technicky vysoce moderní konstrukce zajišťuje optimální provoz ohřívače na základě skutečného průtoku vody ohřívačem.

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Průtokové tlakové ohřívače. Množství dostupné teplé vody určuje jmenovitý výkone ohřívače vody. Tyto přístroje jsou kompaktní a mají tak vysoký topný výkon, aby ohřály požadované množství teplé vody.


Vždy to bude řešení nabízející technickou vyspělost a energetickou úspornost třídy A. Díky modernímu designu jsou průtokové ohřívače vody vhodné pro instalaci do všech koupelen a kuchyní. Praktické a účelové elektrické zásobníkové ohřívače vody vám zaručí ohřev vody přesně dle vašich potřeb. Plynové průtokové ohřívače vody mají také plynulou regulaci výkonu a snadno tak udrží požadovanou stabilní teplotu vody nezávisle na průtoku. Smaltovaná ocelová nádrž, ochranné prvky a možnost nastavení požadované teploty jsou jen zlomkem funkcí, které Vám elektrické ohřívače vody MORA nabízí.


Od těchto zkušených výrobců zde pořídíte průtokové ohřívače vysoké kvality. Zkrátka všude, kde je potřeba teplá voda.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.