pondělí 19. listopadu 2018

Pružná zahradní hadice

Pružná zahradní hadice

Pružná zahradní hadice Ideální řešení pro zalévání vaší zahrady, mytí auta, oplachování teras, a podobně. Po naplnění vodou se zahradní roztažitelná hadice automaticky prodlouží až na trojnásobek své délky. Flexibilní hadice je vyrobena z latexové hadice uložené v extra odolném tkaninovém úpletu který. Praktická pružná , tlaková spirálová hadice , zachovávající si svůj tvar s rychlospojkami pro jednoduché připojení. Součástí balení jso rychlospojky a vícepolohová postřikovací.


Pružná zahradní hadice

Je vybavena technoligií proti zamotání, zacházení s ní. Hodnocení produktu:. Navíc zahradní hadice za trvale nejnižší ceny. Jde o vysoce kvalitní silnostěnnou hadici, která bezezbytku splňuje požadavky na použití v těch nejnáročnějších podmínkách, jako např.


Nerezové připojovací hadice pro rozvody pitné a užitkové vody. Umožňují napojení vodovodních baterií , WC nádobek na toaletách, ale také propojení okruhů v místech, kde je nutné zachovat pružnost, nebo kde by tvarování z trubek bylo náročné a neefektivní. Tato kategorie obsahuje ucelený sortiment průmyslových, vzduchotechnických i hydraulických hadic.


Pružná zahradní hadice

Najdete zde také kompletní hadicové příslušenství v podobě spon, spojek, šroubení, navijáků, koncovek i hadicových chrániček. Ideální naviják na zahradní hadici do dílny, garáže i na zahradu. Po použití krátce zatáhnete, čímž uvolníte aretaci a naviják plynule navine hadici zpět do bubnu. Pevné spojení hadice umožňují ostny, které má rychlospojka na kovové části.


Kvalitní spojka na hadice umožňuje pohodlné a rychlé připojení i výměnu zvoleného příslušenství na konci hadice. Stačí jednoduché zatáhnutí a spoj hadicové spojky a zahradní hadice se uvolní. Díky svému průhlednému provedení v citrónově žluté barvě přitahuje tato zavlažovací hadice mnohé pohledy. Speciální materiály, ze kterých je tato hadice vyrobena, jsou velmi šetrné k životnímu prostředí a vnitřní vrstvu tvoří recyklované materiály.


Levné hadice na vodu a příslušenství - velký výběr naleznete online na BauMax. Přesvědčíme Vás o tom, že náš sortiment vyniká nejen širokou nabídkou, vysokou kvalitou a dostatečným množstvím, ale vždy nejnižší cenou na trhu! Na trhu najdete hadice různých délek, průměrů a materiálů.


Vyplatí se investovat do koupě kvalitní hadice , která vydrží déle jak jednu sezonu. Dokoupit lze také praktické doplňky, které zjednoduší manipulaci s hadicí. Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů v kategorii Zahrada bazar: hadice. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Nejdůležitější vrstvou zahradní hadice je tkané armování.


To zajišťuje, že hadice je flexibilní, tvárná, odolná proti tlaku, tvarově stabilní, nepřetáčí se a neláme. V závislosti na účelu a kvalitě existují nejrůznější druhy armování. Maximální nároky splňují příčné armování nebo spirálovité pletené tkaniny. Hadice která roste s vámi! Pružná , mimořádně odolná proti zlomení a robustní - pro permanentní průtok vody.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! ZAHRADNÍ PROGRAM, HOJDÁNEK HADICE PRYŽE. Set obsahuje plastové koncovky a plastový sací koš.


Inovativní hadice Kärcher: mimořádně pružná a proti zlomení odolná zahradní hadice Performance Pr. Dostupnost: Skladem u dodavateleDoba dodání: obvykle do až dní, podrobnosti zde. Zpříjemněte si zalévání okrasných i užitkových rostlin. Zahradní natahovací hadice na zalévání - hadi.


Proto nabízí mimořádnou odolnost. Zároveň je však pružná a dobře se s ní manipuluje. Odolá tlaku až do barů. Usnadněte si skladování zahradních hadic pomocí navijáků a držáků na zahradní hadice.


Pružná zahradní hadice

V sortimentu naleznete vozík na zahradní hadice , na který lze pomocí kliky zahradní hadici navinout a pomocí koleček snadno přesunout na potřebné místo. Nabízíme také nástěnné držáky hadic, pro snadné skladování. V nabídce máme také automatické navijáky na zahradní.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Gardena, KÄRCHER, Happy Green a dalších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.