úterý 27. listopadu 2018

Ptáček sortiment

Ptáček sortiment

Naše nabídka zahrnuje úplný sortiment z oblasti topení, plyn, voda, sanita a inženýrské sítě. Sortiment exkluzivně v naší prodejní síti. Naší konkurenční výhodou jsou nejrozsáhlejší skladové zásoby a úplný sortiment z oblasti topení- plyn - voda - inženýrské sítě - sanita. Dodáváme kvalitní značkové výrobky od renomovaných českých a zahraničních společností. Ať jste investor, velká stavební firma, developer, topenář či instalatér nebo konečný uživatel, každému z vás máme co nabídnout.


Ptáček sortiment

Našou konkurenčnou výhodou sú najrozsiahlejšie skladové zásoby a úplný sortiment z oblasti kúrenie - plyn - voda - inžinierske siete - sanita. Dodávame kvalitné značkové výrobky od renomovaných slovenských a zahraničných spoločností. Nabízíme vám sortiment , který lze zakoupit pouze v naší prodejní síti. Concept obnovitelné zdroje. Naša ponuka zahŕňa úplný sortiment z oblasti kúrenie, plyn, voda, sanita a inžinierske siete.


Exkluzívny sortiment. Největší galerie koupelen v ČR. Kúrenie a ohrev vody. V širokej ponuke spoločnosti PTÁČEK - veľkoobcho a. KÚRENIE a prípravy TÚV. Kúpeľňové štúdio Topení voda plyn.


Ptáček sortiment

Slovenské pobočky Údaje o vašej polohe nie sú skladované. Sme exkluzívnym dovozcom a predajcom CONCEPT v Českej republike a na Slovensku. Pod označením CONCEPT nájdete v našej ponuke produkty, ktoré pre Vás vyberá náš tým obchodnej a technickej podpory v spolupráci s celoeurópskym združením odborných veľkoobchodov EDT GmbH, medzi ktoré patríme aj my.


Ptáček Premium koupelnové studio. Tehdy se odstartovala má spolupráce s americkými odběrateli a dnes zásobuji celou řadu českých i amerických výrobců banj svými výrobky, jejichž sortiment se rozrostl o kapodastry a ladicí mechaniky. Na výstavy do Ameriky dnes jezdím pravidelně a je mi velkou ctí a zároveň zadostiučiněním, že mě i tamější výrobci banj považují za rovnocenného partnera.


Ptáček sortiment

Koupelnové studio Český Krumlov je jedno z nejmodernějších koupelnových studií v ČR. Na ploše přesahující 3mzde naleznete více než vzorových koupelen. Příjemný na dotek i na pohled. Imola Ceramica má tendence nikdy neopakovat a neustále se pohybovat dopředu, aby bylo možné uspokojit požadavky moderní architektury.


Dizajn pre kúpeľne, inšpirácie do kúpeľne. Plný sortiment , celorepublikové pokrytí a profesionální prodejní servis: to jsou znaky společnosti PTÁČEK – velkoobcho a. Naše oddělení Technické podpory prodeje, zaměřené na alternativní zdroje je tvořeno odbornými pracovníky, kteří jsou soustavně vzděláni a proškolování na řešení moderních systémů. Spoločnosť PTÁČEK – velkoobcho a. Snažíme se nabídnout nejširší sortiment ve všech cenových úrovních, s velkým výběrem domácích i zahraničních značek, včetně aktuálních novinek. Studia koupelen prezentují širokou nabídku z oblasti sanitární keramiky, obkladů a dlažeb, baterií a doplňků.


Veľkoobchod ponúka široký sortiment tovaru domácich i zahraničných značiek. Zabezpečujeme poradenskú činnosť a organizujeme odborné školenia. Na všetkých našich predajných miestach garantujeme výhodné ceny aj pre tých najnáročnejších zákazníkov. Objednaný tovar zadarmo dodávame na miesto určenia.


Sesadby do truhlíků a květináčů. Poradenství při nákupu rostlin. Vazba řezaných květin. Pravidelné workshopy a akce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.