neděle 30. prosince 2018

Výroba kotlů

Kotel řady AM XX Licotherm BIO podle posledních zkoušek všechny splňují parametry pro EKODESIGN. Automatické kotle na biomasu Heizomat. Jsme český výrobce automatických kotlů na úhlí ,dřevo pelety a také kondenzačních kotlů a vše pro kotlíkovou dotaci.


Výroba a prodej štěpky a palivového dříví. Poradenství pro zpracování a využití biomasy.

Výhradní prodej a servis strojů na zpracování palivového dřeva, technologií drcení a třídění odpadů, vlhkoměrů plodin a biomasy, automatických kotlů na biomasu. Skladové nádoby a zařízení. Jsme ryze česká společnost s mezinárodní působ.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba FIEDLER ZDENĚK, Protherm, AGROMECHANIKA v. Naše firma se specializuje na výrobu měděných a nerezových kotlů. Společnost VERNER SK s. Na Potůčkách 16 Valašské Meziříčí.

Vývoj se neustále přizpůsobuje aktuálním. Krátke video o firme ATTACK. Výrobca plynových kotlov, kotlov na spalovanie biomasy, zásobníkov TUV. Dakon - vyrábíme tradiční české kotle na tuhá paliva a elektrokotle. Zaručujeme bezpečný provoz a dlouhou životnost.


AM Energo, AM Licotherm, Agromechanika v. Efektivní kotle ETKA s ručním i automatickým přikládáním. Přestavby a revize kotlů ETKA. Lhenice Prodej a výroba automatických kotlů. Jsme tradiční česká firma, která se zabývá výrobou kotlů na tuhá paliva, konkrétně kotle na spalování biomasy.


V našem portfoliu najdete plně automatické i kombinované kotle na různá paliva - uhlí, dřevo a pelety. Po - Pá 7:- 14:So, Ne zavřeno. Ve výrobě kotlů na biomasu máme všechny předpoklady stát se lídrem na evropském trhu. Samostatnou částí jsou skladové prostory pro komponenty do výrobků a skladové prostory hotových výrobků.


Technologie výroby ko.

Pásové, pojízdné, vážící, přenosné dopravníky na zakázku. Vítáme Vás na stránkách naší firmy. Naše společnost Vám nabízí jen ty nejkvalitnější služby v daném oboru.


V dnešní době se firma zaměřuje na výrobu mini-pivovarů a mikropivovarů, včetně veškerého příslušenství a jeho servisu. Zakázková výroba parních boilerů pro parníčky i stacionární strojky. Servis parních modelů a kotlů ,. Zabýváme se výrobou v oblasti destilačního zařízení a mědikovectví, prodejem a servisem kotlů všech velikostí již od litrů až po větší kotle 3litrů či pěstitelských pálenic. Jsme firma, která se specializuje na tuto výrobu a tak máme velmi bohaté zkušenosti a praxi což dosvědčuje spokojenost naších zákazníku zejména na Rakouském trhu kam vyvážíme. Moderní energetická zařízení, která pracují s vysokým stupněm účinnosti, vyžadují použití vhodných ocelových trubek, aby byl zaručený jejich dlouhodobý, bezpečný a bezporuchový provoz.


Ocelové trubky jsou důležitými konstrukčními materiály používanými v těchto zařízeních. Výrobce a dodavatel nástěnných kondenzačních a průtokových kotlů , stacionárních kotlů ve výkonech - 19. Legenda v lihovarnickém oboru a přes let výrobce těch nejlepších destilačních kotlů na světě.


Jsou unikátní v tom, že dokáží zachovat víc aromatických látek z destilované suroviny, než je tomu zvykem u konkurenčních kotlů. Destilace je mnohem citlivější, rektifikační patra elegantnější a alko pára má mnohem víc prostoru k pomalejší cestě do chladiče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.