pátek 18. ledna 2019

Kompresory plzeň

Kompresory a chlazení s. Prodej a servis šroubových kompresorů. Prodáváme a opravujeme kompresory šroubové, elektrické, Kaeser,. ANTLIA - Ponorná čerpadla a opravy čerpadel.


Kompresory plzeň

Zabýváme se prodejem a opravami čerpadel a čerpací techniky. Je autorizovaným zástupcem výrobce kompresorů Atlas Copco a DOOSAN. Servis kompresory : tel.


S plus B KOMPRESORY s. Naše firma se zabývá kompresory , tedy stroji určenými ke stlačování vzduchu (kompresi vzduchu). Zajišťujeme kompletní servis kompresorů od návrhu, analýzu, revizi po dodávku a montáž. Naše společnost si zakládá především na kvalitě, záruce, individualitě a odpovědnosti. Vyrábíme šroubové kompresory pro použití v celém spektru průmyslových odvětví. Součástí našeho výrobního sortimentu jsou kompresory pojízdné, elektrické stacionární, lokomotivní či kompresory na přání zákazníka.


Technologická nezávislost: díky vlastnímu oddělení vývoje jsme zcela nezávislí. Dodáváme pístové a šroubové kompresory i zařízení na úpravu stlačeného vzduchu. Firma COMPRESSED GAS CZ s. Plzeň ‎ oprava servis. Výroba kompresorů v Plzni.


Půjčovna – pojízdné kompresory , elektrocentrály. Rádi bychom Vám představili nové elektrické kompresory řady SEC. Naše oddělení vývoje a konstrukce vytvořilo dva nové kompresory SEC3a SEC372. Tyto stroje mohou být nastavené na nebo nebo bar. Oba mohou být vybaveny frekvenčním měničem k dosažení úspory energie plynulou regulací výkonu.


Spirálové bezolejové kompresory v zakrytovaném provedení s velmi nízkou hlučností až dB. Využijete je v dílně, kde vám stačí méně vzduchu, než v továrnách. Například v truhlárně, kde se vz. Pravděpodobně máte vypnutou podporu Javascriptu, pro lepší prožitek z prohlížení Najista jej doporučujeme zapnout.


Nabízíme šroubové kompresory vhodné jak do malých prostor, pro nepřetržitý provoz, výkonné kompresory s přímým pohonem i eko kompresory , které nezatěžují životní prostředí. Přejít k obsahu webu. Vítá Vás specializovaný obchod na stroje, nářadí a vybavení značky GÜDE, ve kterém najdete například kompresory , svářečky na COa elektrické svářečky, zahradní čerpadla, generátory, ruční elektrické nářadí, stroje a nářadí pro zpracování dřeva - cirkulárky, pily, ale též zahradní techniku - sekačky na trávu, křovinořezy, vysavače listí, drtiče.


Třídění: Seřadit podle Nejoblíbenější. Schneider am7- prodej a servis. Cena (vzestupně) Cena (sestupně) Hodnocení. Naši zaměstnanci provedou dodání a potřebnou montáž.


Hlavním záměrem společnosti je poskytovat zákazníkům komplexní služby v dodávkách kompresorů, průmyslového chlazení po celém území České republiky, včetně dodávek pro zdravotnictví. Využite možnosť zviditeľniť svoju firmu! Kontakt společnosti AIR Consult CZ Sídlo společnosti AIR Consult CZ s. Dorin - polohermetické kompresory řady H. Daikin - rotační kompresory pro klimatizace.


Embraco - Aspera - hermetické kompresory. LG - rotační a scroll kompresory pro klimatizace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.