pondělí 14. ledna 2019

Krtek cistic potrubi

Sady na čištění potrubí Kärcher mají hadice od délce 5m nebo 15m a jsou ideální pro čištění potrubí, střešních okapů, odpadových trubek a toalet. Výše můžete zvolit značku stroje, délku hadice a typ kanálové trysky. Dále můžete vyzkoušet Domestos čistič odpadů (Kč) nebo HG tekutý čistič odpadu (1Kč).


Stejně dobrý je i Rohrreiniger (kolem 1Kč), který rozkládá zbytky potravin a údajně nevytváří žádné toxické a nepříjemné výpary. Vybírejte si Čističe odpadu podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Voláme tento typ čistenia aj vodné čistenie potrubia alebo vod. Nilfisk-Alto Wap (s rotační tryskou) Čistič trubek a potubí, tzv. Ten nasypete rovnou do potrubí, necháte působit několik minut (zhruba – minut) a zalijete dostatečným množstvím horké vody.


Strana : Datum revize : 15. Nelze ho použít na hliníkové potrubí. Nádoba je opatřena bezpečnostním víčkem. Návod k použití: Za stálého tlaku na uzávěr otvírejte ve směru šipky.


GG Čistič odpadů a potrubí krtek v prášku 600g. Velmi účinný a koncentrovaný čistič odpadů a potrubí v prášku. Velice rychle odstraňuje i ty nejtvrdší usazeniny v odpadních potrubích a eliminuje nepřijemný zápach. Krtek čistič potrubí 270g.


Vodný krtko pre domácnosti a rodinné domy do priemeru potrubia 100mm. K dispozícii je vo vi. Teta drogerie a lékárny ČR s. Distributor: NOVAK´S International s. Má bezpečnostní víčko. Zde se nacházíte: Heureka. Vyhledávání krtek cistic potrubi.


Cena (Kč) Od: Do: Seřadit podle. Snadno a rychle rozpustí kuchyňské odpady,vlasy, tuk, papír, vatu. Krtko čistič odpadov a potrubí rozpúšťa odpadmi 4ml Kúpiť. KRTEK čistič potrubí.


Více informací o produktu. Potrubí bez ostrého záhybu pročistí na 1. Logistická informace: Baleno po ks, není nutno objednávat po celých baleních. Pro nákup zboží se musíte přihlásit.


Na e-shopu najdete vše pro dílnu (vybavení, nářadí), zahradu (sekery, pily), domácnost (úkli kuchyňské potřeby) a to za velkoobchodní ceny. Myslíme i na domácí mazlíčky: Krmiva pro psy a kočky. ZDE můžete shlédnout video o tomto produktu. Do sifonu umývadla, výlevky, vany, Wc, nalijte asi půl litru velmi horké vody.


Poté vsypte 2-víčka Krtka, v. Rozpouští kuchyňské odpady. Odkazy na odborné recenzie. Kompletné informácie k výberu. Nemožno ho použiť na hliníkové potrubie.


Krtek cistic potrubi

Prostředek pro udržování odpadního a. Vaše cena1Kč Vaše cena bez DPH8Kč. Zvýší množství pro vložení do. BEZPEČNOSTNÍ LIST - podle nařízení (ES) č. Určeno pro udržování odpadního a kanalizačního potrubí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.