pondělí 28. ledna 2019

Odtokové žlaby

Nerezové sprchové žlaby KNF patří k nejnižším na trhu. Hodí se do malých prostor, kde není možnost hlubšího napojení na odtokový kanál. Pokud si vyberete sifon s průtokem 40mm, tak celková výška je pouhých 65mm.


Nejčastější se používají v místech s velmi malým manipulačním prostorem. Pro toalety a umývárny velkých obchodních center, kancelářských budov, prádelny nebo veřejné plovárny se vyrábějí žlaby s větším objemem průtoku a větší délkou, pro použití v domácnosti.

Prosím, použijte minimálně znaky! Odtokové žlaby do koupelny. Vertikální izolační límec je nastavitelný pro jakýkoliv obklad stěny v tloušťce 6–mm.


Rozdíl v tloušťkách obkladů se proto nemusí vyrovnávat vrstvou lepidla. Na rozdíl od ostatních liniových žlabů jsou žlaby Flexible přichyceny nejenom do podlahy, ale. Moderní koupelna si žádá čistotu tvarů a minimalistický design spolu s dokonalou funkčností a spolehlivostí.


Koupelnové odtokové žlaby Vám tento komfort dopřejí v maximální možné míře.

Venkovní žlaby se štěrbinovými rošty jsou určeny především pro architektonicky náročné projekty, kde je důležitý optický vzhled a zároveň i kvalitní odvodnění. Výborně se hodí na pěší zóny, náměstí, sportoviště, zahrady, rezidenční objekty či nádvoří. Splňují třídu zátěže C250.


Betonové obrubníky a odvodňovací žlaby Ačkoli pohledově tvoří obrubníky a žlaby pouhé doplňky chodníků a dalších komunikací, na jejich výběru závisí kvalita celé realizace. Odvodňovací žlaby a odtoky: k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Vítejte v našem obchodě. Nabízíme Vám kvalitní celonerezové sprchové žlaby do koupelny.


Sprchový žlab by měl být součástí každé moderní koupelny. Vyberte si u nás největší výběr vzorů za nejlepší ceny. Každý žlab byl pečlivě vyroben tak, aby Vám zajistil krásný vzhled vaší koupelny. V současné době máme na výběr až vzorů. Na odtokový žlab poskytujeme pětiletou záruku.


Vybavte sprchový kout kvalitným sprchovým žlabom alebo odtokovým kanálom. Naleznete tu ako odolné plastové, tak elegantné odtokové žľaby a vpusti. Jsou však i praktickým řešením pro všechny veřejné toalety, umývárny a sprchy, jelikož značně usnadňují úklid a.

Tyto žlaby mají prakticky neomezenou životnost. Nízká hmotnost, snadná manipulace, snadné napojení na kanalizaci DN 1a nízká instalační výška, to vše přispívá k rychlé a jednoduché instalaci. Dokonale hladký povrch také zajišťuje výborné odtokové parametry. Naleznete zde jak odolné plastové, tak elegantní nerezové odtokové žlaby a vpusti.


Podle způsobu použití jsou tyto prvky dodávány s pozinkovanými, litinovými nebo. A právě odtokové žlaby vycházejí těmto trendům vstříc a jsou ideálním řešením pro sprchový kout ve vaší koupelně. Nízké výrobní náklady umožňují aktivně používat produkty pro dešťové splašky, které jsou nezbytné v venkovských domech, na soukromých zařízeních pro různé účely, navíc jsou žlaby používány jako okapy pro odtok vody na.


Nelíbí se Vám sprchové vaničky, které má doma každý? Zvolte nové řešení – detailně propracovaný prostor pro sprchování v úrovni podlahy. Materiál a konstrukce zaj.


MM 600MM 700MM 800MM 900MM. Upřesnit parametry Cena: Kč. Nechybí umyvadla, sanitární keramika (wc, bidety a keramická umyvadla), koupelnový nábytek, vodovodní baterie a široká škála koupelnových doplňků.


Zjistěte, jak se vyrábí! Sprchové žlaby : k doručení domů nebo na prodejnu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.