pondělí 28. ledna 2019

Plastové nádrže výroba

Všetky výrobky sú vyrábané z certifikovaného plastu, ktorý je vhodný pre kontakt s pitnou vodou. Vzhľadom k tomu sú produkty plne nezávadné a. Vyrábame rôzne produkty iba z prvotriedneho plastu, kvalitné bazény, nádrže na vodu, vodomerné, kanalizačné a prečerpávacie šachty, žumpy ale i rôzne atypické výrobky. Lze je použít jako vodoměrné šachty, přečerpávací jímky, nádrže na dešťovou nebo splaškovou vodu atd. Výroba a montáž plastových nádrží. Počas výroby a montáže nádrží nedochádza k zásadnej zmene základných vlastností PP dosiek.


Záverečnou výstupnou. Všetky plastové výrobky ( nádrže , žumpy, vodomerné šachty, bazény) sú vyrobené iba z prvojakostního materiálu a zvárané najmodernejšou dostupnou technikou. Každý výrobok je ako počas výroby, tak aj následne kontrolovaný pod prísnym dohľadom. Certifikáty a kontrolu nad našimi výrobkami zaistuje TECHNICKÝ A Skúšobný ústav stavebný, N. Rádi s vámi vaši představu zkonzultujeme, navrhneme řešení a zrealizujeme. Dešťová voda Odpadní voda Kapaliny a chemikálie Atypick.


Možnosť využitia našich zberných nádrží na vodu je naozaj široká, od zberných nádob na odpadovú vodu, na vodu dažďovú, ako aj na vyčistenú vodu z čistiarne odpadových vôd. Jedná sa predovšetkým o vysoko kvalitné, lacné plastové nádrže , ktoré sú určené pre použitie ako: septiky, žumpy, akumulačné nádrže , nádrže na dažďovú vodu, čerpacie nádrže a vodomerné šachty, ale tiež domové čističky odpadových vôd alebo filtre na dočistenie odpadových vôd. Z technických parametrů je potřeba vyzdvihnout především rozdíl v objemech vody, kterou jsou nádrže schopny pojmout a také v odlišném tvarovém zpracování. Nádrže sú vyrábané z polypropylénu a sú spojované zváraním.


Sú určené pre kvapaliny pri max. C a to pre čistú a odpadovú vodu, na slabé roztoky anorganických solí do koncentrácie, organické a anorganické činidla, na beztlakové kvasné nádoby do teploty 40° C. Sú tiež vhodné pre zachytenie odpadových vôd z priemyslu. Plastové nádrže sú vyrábané z PP dosiek.


Tyto plastové nádrže jsou samonosné a nenáročné na údržbu. Zakázková výroba plastových nádrží. Společnost KELLNER CZ s. AVT - technologická zařízení z plastu - vzduchotechnika, plastové nádrže , zasobníky a nádrže na vodu. Italské výrobky splňují vše co od nich můžete očekávat.


Plastové nádrže výroba

Cit pro design a kvalitu, zdravotní i ekologickou nezávadnost díky přísným směrnicím EU. Pokud hledáte plastové nádrže na vodu, tak u nás si vyberete! E- nádrže je server, který se zaměřuje na prodej nádrží pro uskladnění potravin, vody, nafty, benzínu, AdBlue nebo olejů a souvisejících výrobků. Nabízíme vysoce kvalitní plastové nádrže na naftu, na topný olej, pro firmy nádrže na sběr použitých olejů či distribuci aditiv např.


Polypropylenové nádrže. Použití plastových jímek - jako septiky, žumpy, odpadní nádrže. Majitelé zahrad ocení plastové jímky jako akumulační nádrže na dešťovou vodu nebo jako zahradní nádoby na rostliny.


Plastové nádrže výroba

Retenční nádrže a jímky slouží k zachycování a akumulaci vody jak dešťové, tak pitné. Konstrukční a materiálové provedení celoplastových nádrží je vždy individuální. Vždy s klientem konzultujeme konkrétní využití nádrže , pracovní podmínky a další požadavky. Dodáváme plastové nádrže na odpadní vodu - jímky a septiky různých objemů, rozměrů a tvarů. Velice žádané jsou samonosné nádrže , které nevyžadují obbetonování, ale postačí základová deska.


Moderní jsou jímky a septiky ze SANDWICH panelů, které lze vybudovat ve sklepení hotelů a business center. Vyrábíme speciální technologické linky a nádrže pro průmyslové použití. Tyto aplikace se vyznačují vysokou varibialitou rozměrů a chemickou odolností. Ale naše výrobky jsou žádané nejen v chemickém průmyslu. Samonosné nádrže sú určené na osadenie na terén.


Plastové nádrže výroba

Konštrukčne sa navrhujú tak, aby bez ďalšieho statického zaistenia ( obetónovaním, obmurovaním ) odolali vnútornému tlaku látky s mernou hmotnosťou max. Adresa: Přepeře U Turnova Čp.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.