úterý 8. ledna 2019

Sprchový žlab

Sprchový žlab

Configurations Available. Browse Our Full Line of Bearings. Sprchový žlab MAXMAX Mexen WHITE GLASS, skleněný kryt. Přidat do oblíbených-. Koupelnový sprchový žlab GREEK.


Vítejte v našem obchodě. Nabízíme Vám kvalitní celonerezové sprchové žlaby do koupelny. Vyberte si u nás největší výběr vzorů za nejlepší ceny. TIP: Aby sprchový kanálek držel, jak má, nezapomeňte si koupit a také nerezový rošt.


Celý sprchový žlab je vyroben z nerezu (kvalitní nerezavějící oceli) AISI 3o tloušťce 2mm (mřížka tloušťky 5mm). Součástí žlabu je nízký bezúdržbový nerezový sifon s možností čištění z vrchu. Na ochranu vrchní mřížky žlabu slouží fólie, kterou je po montáži zapotřebí odlepit. Máte sprchový kout na míru kam běžná vanička nepasuje nebo potřebujete bezbariérové řešení? Ztvárněte podlahu sprchového koutu v keramice a nechte si do ní nainstalovat kvalitní žlab do sprchového koutu nebo podlahovou vpusť.


Sprchový žlab

Pomocí odtokového žlabu do sprchy získáte dokonale estetický sprchovací prostor, který. Video z pořadu TV Nova Rady ptáka Loskutáka, které bylo pořízeno na naší vzorkovně ProCeram Praha - Zličín ve spolupráci se společností ALCA (AlcaPlast). Kromě podlahových žlabů. SHOWERPROFILE-SB Spádový klín H=10mm, Ušlech.


V4A broušená, délka: 2m. HL plochý odtokový žlab z nerezové oceli k zabudování do plochy, dva odtoky DN50. Minimální stavební výška cm.


Sprchový žlab

Průměr odpadu pro připojení DN 50. Sifon a nohy jsou součástí balení. Nabízíme širokou škálu těchto sprchových žlabů a širokou nabídku výrobců těchto žlabů. Nerezové a plastové žlaby s nerezovým roštem. ACO sprchový žlab žlab C 9LV, níz sif.


Na vrchní mřížce žlabu se nachází krycí fólie, která slouží na ochranu mřížky žlabu po montáži je potřeba jí odlepit. Najděte sprchový žlábek, který vyhovuje vašim potřebám Začněte. Odtokový žlab - Model 2G 150x150. Tato pozice žlábku není bohužel standardní variantou pro žlab pro nalepení dlažby. OK Vybrat pozici žlábku pro žlab pro nalepení dlažby.


Naše odtokové systémy mohou být dokonale integrovány do moderních koupelen. Kvalitní celonerezové provedení našich žlabů Vám zaručí dlouhá léta funkčnosti a moderní vzhled Vaší koupelny. Prohlédněte si naši kompletní nabídku a určitě si Váš sprchový žlab najdete. Příjemné nakupování Vám přejeme.


Podle měření Fraunhofer IBP je úroveň hluku instalace pro tuto konstrukci pouhých dB (A). Některé modely rovných odtokových žlabu již svůj rošt mají. Jeho použití se však neomezuje pouze pro domácící koupelnu – odtokové žlaby se perfektně hodí i do větších provozoven s hromadnými sprchami a toaletami, jako jsou veřejné plovárny nebo relax centra. Pokud chcete mít odvodnění u zdi a zároveň zachovat čistý desing bez rušivých elementů, tak vám žlab s keramickým obkladem a nástěnnou přírubou stoprocentně poslouží.


Odvodňovací nerezový žlab do sprch s přírubou a keramickým obkladem se sifonem z nerezu. Pokud chcete zachovat design koupelny a potřebuje odvodňovací kanál v rohu, tak sprchový žlábek rohový s ramenem je ideálním řešením. Instalace je jednoduchá a díky možnosti vlepení keramického obkladu si sami dotvoříte.


Skladem, ihned k odběru ks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.