pondělí 11. února 2019

Flexibilní zahradní hadice

Flexibilní zahradní hadice

Smršťovací zahradní hadice je moderní hadice s velmi širokou škálou možností použití. Symbolická je i váha, která nepřekračuje u flexibilních zahradních hadic pouhého půl. Koncovky hadice jsou strojově osazeny mosaznými rychlospojkami, a gumovou ochranou. Na našem eshopu najdete ty nejkvalitnější roztahovací zahradní hadice.


Vybírat můžete ze tří délek hadic. Momentálně nedostupné. Děkujeme za Váš zájem!


Pro dokončení prosíme potvrďte hlídání dostupnosti zboží kliknutím na odkaz v e-mailu, který právě odesíláme na Vaši e-mailovou adresu. Zahradní hadice ) Hodnocení produktu:. Včetně ruční sprchy s osmi různými možnostmi rozprašování. Průmyslové PVC hadice. Samosmršťovací zahradní hadice je skvělý vynález, díky, kterému je Vaše hadice velmi flexibilní.


Pořízením té nejlepší smršťovací zahradní hadice pro Vás skončí namáhání se nošením těžkých konví s vodou. Se smršťovací zahradní hadicí se při zalévání zahrady dostanete všude. Hadice je vyrobena ze hadic a díky speciálnímu patentu se nikdy nezamotá. Smršťovací hadice je ze speciálního materiálu, díky kterému se rychle smršťuje a neláme se. Zde zakoupíte kvalitní elastické profi flexi flexibilní smršťovací natahovací roztažitelné zahradní hadice.


Délka při napuštění vodou. Díky tomu je pro ni charakteristická dlouhá životnost a jednoduchá manipulace. Flexibilní hadice za bezkonkurenční cenu! Hadice se vyznačuje vysokou odolností proti nízkým i vysokým teplotám (od –do 65°C). Hmotnost hadice je kilogramů.


Průtržný tlak činí barů. BERLAN smršťovací flexibilní vodní hadice - metrů - GREEN LINE - – Skladem. K prodloužení až na trojnásobek původní délky Nedochází k zauzlení a. Mnohem důležitější je zaměřit se.


Materiál lze vyztužit pěnou či různými příměsemi. Waldbeck Water Wizard zahradní hadice je malým zavlažovacím zázrakem, který překonává sá. Existují také zahradní hadice ze smíšeného materiálu.


Nejdůležitější vrstvou zahradní hadice je tkané armování. To zajišťuje, že hadice je flexibilní , tvárná, odolná proti tlaku, tvarově stabilní, nepřetáčí se a neláme. V závislosti na účelu a kvalitě. AQUATEC PVC GARDEN - zahradní.


Novinka SPONA ŠNEKOVÁ LWNEREZ (Spona šneková velonerezová - šíře pásku 9mm) P. Díky velmi roztažitelnému pletivu a zvětšujícímu se povrchu se stane flexibilní zahradní hadice oblíbeným náčiním každého zahradníka. Díky smršťovacímu efektu je velmi skladná i přesto, že její délka vám umožní nátahnout hadici přes celou zahradu. Váha hadice flexi je pouze kg.


Hadice flexi je určena vzdálenost do m-roztáhne se tedy na délku m. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Gardena, KÄRCHER, Happy Green a dalších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.