pátek 22. února 2019

Franke fg 9547 031

Franke fg 9547 031

Baterie má sprchu a je otočná o 120°. Součástí baterie je kompletní příslušenství k montáži. Není třeba nic dokupovat. Historie FRANKE sahá do počátku 20. Na tento produkt je záruka roky po celé ČR, zajišťujeme.


Zde se nacházíte: Heureka. Cena (Kč) Od: Do: Seřadit podle. Velmi odolný a lesklý chromovaný povrch je nejen elegantní na pohle ale také se snadno udržuje a čistí. Zobrazte si všechny obchody. Nalezeno 1nabídek.


FRANKE SET dřezu a baterie G46L COG 6E bílý l. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Dárek čistící pasta Twister v hodnotě 18- Kč. Dále baterie vhodné pro montáž pod okno a baterie pro beztlakové. Autorizovaný prodejce.


Rozměr většího dřezu 360. Hloubka většího dřezu 140. Kde kúpiť Špecifikácia Recenzie (5) Kde kúpiť. Csaptelep Sinks MIX P, fényes. ALVEUS Siros - G fekete.


Produkt stažen z prodeje. Dostupnost zboží: Na dotaz Zeptat se na termín dodání. Dřez je určen pro rohovou skříňku 9x 9mm, hloubka 1mm. Na kartuši je poskytována záruka let.


Možnost objednat otvor pro baterii. Bejelentkezés Kosár (0) (üres) Nincs termék Még meg kell határozni Szállítás Ft‎ Összesen. Kuchynské drezy a batérie za najlepšie ceny na Slovensku! Franke akciós mosogat. Akce Doprava zdarma Skladem.


Kamenné predajne sú zatvorené. Ve 30-tých letech vyrob. Vše o produktu Vše o produktu. Obrázky produktů jsou pouze informativního charakteru. Rozbalit popis produktu.


Televize, audio a video. Na zlepšenie našich služieb používame cookies. O ich používaní a možnostiach nastavenia sa dozviete viac v časti ochrana súkromia.


Hlavice disponuje dostatečně robustní velikostí, aby padla přesně do dlaně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.