středa 20. února 2019

Hlavice radiatoru

Hlavice pro radiátory. Radiátorové hlavice a ventily jsou nezbytnou součástí každého radiátoru. Bez nich byste jen těžko ovládali a regulovali to, jak chcete, aby radiátor hřál. U nás pořídíte spoustu hlavic a ventilů různých vlastností a designů.


Termostatické hlavice u radiátorů patří k základním komponentům pro úsporné vytápění. Jejich instalací můžete ušetřit až třetinu nákladů na teplo, přesto však toto poměrně levné zařízení v mnoha domácnostech chybí. Navíc je nutné termostatickou hlavici pro dosažení co největší úspory také dobře používat.


Detailní popis ke každé skupině radiátorových hlavic najdete v dané kategorii nabízeného zboží. Pokud potřebujete poradit s výběrem termostatické hlavice , kontaktujte nás na tel. RADIÁTOROVÉ ARMATURY A HLAVICE Pokud hovoříme o termostatických hlavicicích jsou zde vždy kladeny nej - vyšší požadavky na funkčnost, komfort a estetiku. Herz je pro vás vždy tou správnou volbou.


Hlavice radiatoru

Naše hlavice splňují normu EN2a jsou vyráběny s ma - ximálním důrazem na komfort a funkčnost – každá hlavice je. Máte pokaženou termostatickou hlavici, nebo jste se rozhodli pro namontování nové moderní hlavice , ale nevíte, jak při demontáži a montáži termostatické hlavice postupovat? Nejde o nic složitého. Postup demontáže termostatické hlavice Pro demontáž termostatické hlavice v lepším případě nebude potřebovat žádné nářadí.


Případně vám postačí plochý klíč. Objednejte si termostatické hlavice a ventily k radiátorům on-line a získáte následující výhody: - Do hodin vám připravíme termostatické hlavice a ventily k odběru na jedné z našich prodejen. Pokud se rozhodnete pro dodávku domů, tak při platbě kartou do 13. Požadovaná teplota se reguluje pomocí termostatů, pro regulaci teploty v jednotlivých místnostech jsou vhodné např. Existuje několik typů radiátorů, které se liší zejména tvary, vlastnostmi a tím pádem i vhodností jejich využití.


Klasiku představují hlavice s číselnou stupnicí, které neustále srovnávají skutečnou a požadovanou teplotu v místnosti. Moderní technologie potom přinesly i digitální produkty, u nichž je vše řízeno drobným elektromotorem. Každý z těchto typů však najde své využití. Jako zajímavou alternativou jsou dnes poměrně často skloňované digitální termostatické hlavice , které dovedou Váš komfort vytápění k dokonalosti díky možnosti nastavení několika.


Výrobci termostatických hlavic a termostatických ventilovů nabízejí kompletní sortiment těchto produktů, jenž jsou vhodné prakticky pro všechny typy topných systémů. Naleznete zde také velký výběr termoventilů vhodných. Obvykle se hlavice mění v celém domě, ale můžete si hlavice pořídit i jen do svého bytu. Průměrná návratnost pořizovacích nákladů je až roky, takže taková investice do vlastního bytu se vám určitě vyplatí.


Jste-li v nájmu, zkuste požádat o výměnu majitele, nebo se s ním aspoň domluvte na úhradě nákladů. Programovatelné termostatické hlavice nastavíte tak, aby topily na vámi určenou teplotu v určité hodiny. Cíleným vytápěním pouze tehdy, když je potřeba, můžete dosáhnout snížení nákladů až.


Montáž termostatické hlavice 1. Odšroubujte a sejměte ochrannou krytku z termostatického ventilu. Cvaknutí znaméná, že je hlavice připevněna. Ruční radiátorové hlavice slouží k otevírání a uzavírání radiátoru a jde o nejprostší metodu regulace. Manipulace s ruční termostatickou hlavicí je však pracná, drahá a nespolehlivá. Ve stávajících objektech jsou kohouty často již nepohyblivé vlivem usazeného vodního kamene či jiných nečistot, a tak i samotná možnost ruční regulace nepřipadá prakticky v. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů.


Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Zde se nacházíte: Heureka. Vyhledávání hlavice radiatoru. Cena (Kč) Od: Do: Zboží.


Pro nastavení a regulaci požadované teploty vzduchu ve vytápěné místnosti je nezbytné, aby na otopná tělesa v provedení VENTIL KOMPAKT byla osazena termostatická hlavice. Pro přímou montáž lze použít pouze termostatické hlavice s připojovacím závitem M × 5. Pro základní orientaci předkládáme základní typy od jednotlivých výrobců působících na českém. Ale i tady rychlost reakce hlavice při změně teploty je úspora energie.


Pmá časová pásma. Snížení teploty v noci. Naopak lze doporučit manuální zásahy jen v omezené míře, typicky od nastavení 5.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.