středa 27. února 2019

Hromosvod revize

Hromosvod revize

Jako každé jiné elektrické zařízení je potřeba i na hromosvodech provádět dle příslušných norem pravidelné revize a kontroly. Zařízení slouží k ochraně budov, objektů a živých bytostí v nich před nebezpečnými účinky blesku. Proto z hlediska bezpečnosti lidského. U hromosvodů je, tak jako u jiných elektroinstalací a zařízení, nezbytné provádět pravidelné kontroly a revize. Tyto kontroly mají odhalit případné nedostatky a ověřit, zda zařízení funguje správně z hlediska ochrany a bezpečnosti.


Novinky: Nový článek o opravách hromosvodů. Pravidelné preventivní revize Díky periodickým revizím máte stále jistotu, že hromosvod je v pořádku a ochrání vás i váš majetek. U komerčních objektů je revize hromosvodu většinou součástí povinné celkové elektro revize. Elektrotechnické předpisy a revize elektrických zařízení norma je platná od 1. Věřím, že nikdo nebude pochybovat o tom, že do podmínek údržby elektrických zařízení nutně patří i provádění jejich pravidelných revizí.


S tím si však řada projektantů. Tímto přístupem můžeme zákazníkovi podat objektivní obraz o stavu hromosvodu a navrhnout opatření k tomu, aby ochrana proti blesku plnila svou funkci. Pokud byl už hromosvod revidovaný dříve, je nutné ukázat technikovi revizní zprávu nebo (v případě nového domu, kde se provádí revize teprve poprvé) revizní zprávu o instalaci hromosvodu. Instalace hromosvodu, revize hromosvodu, práce horolezeckou technikou Praha.


Hromosvod revize

Vážení zákazníci, vítáme V. Průběh revize hromosvodů přizpůsobíme Vašim potřebám. Zajistíme prohlídku objektu určeného pro revize hromosvodů v oblasti města Děčín nebo jinde v Ústeckém kraji v čase dohodnutém se zákazníkem a následné provedení revize systému ochrany objektu proti úderu blesku podle předloženého a zákazníkem schváleného harmonogramu. Výchozí revize - tato revize se provádí po nové montáži hromosvodů. Periodická revize hromůsvodů- tato revize se provádí u většiny objektů po 4. Mimořádná revize - tato revize se provádní po úderech blesků do objektu, nebo po demontáží hromosvodů ohledně oprav, nebo jiného důvodu. Další reference, ceny a inspirace v souvisejících tématech: hromosvody.


Nepodceňujte pravidelné revize. Hromosvod - montáž, revize. Kompletní revizi bleskosvodů doporučujeme provádět minimálně jednou za 2–let (podle typu budovy). O hromosvodech víme všechno. Chceme se přiblížit vzdálenějším zákazníkům a proto jsme zvýhodnili cenu za dopravu.


Revize jednoho svodu 250kč. Tak jsem si teď nechal dělat revizi na hromosvod , ostré ohyby by neměli být ale není to dle revizáka zásadní problém, úhelníky a kontrolní svorky musí být, oddálený jimač od antény nemusí být, může to být spojené ale já oddálený jimač raději udělal, na vedení zemniče nic špatného nevidím a to že se to někomu esteticky nelíbí nemá vliv na funkčnost. Cena dopravy v okruhu od 5km do 40km od firmy je 3kč. LPS Provádíme výchozí i pravidelné revize hromosvodových systémů, které jsou z hlediska funkce rozděleny na aktivní a pasivní.


Aktivní jsou takové, které emitují na horních elektrodách těsně před samotným úderem sérii pulzů okolí hrotu jímací tyče. Víte, že hromosvod se musí v pravidelných intervalech kontrolovat? Objednejte si revizi hromosvodu a budete mít jistotu, že vaše zařízení vás při bouřce skutečně ochrání. Kdy je nutná revize ? Vynalezl jej Prokop Diviš. Totožný vynález vzniká paralelně pod rukama Benjamina Franklina o pár let později v Americe.


Hromosvod revize

Slouží ke stejnému účelu – má aktivně ochránit budovy a majetek obyvatel před ničivými následky po úderu blesku do objektu. Odpověď přijata Pending Moderation. Dobrý den, podrobnosti o revizích hormosvodů jsou uvedeny v článku viz. Pokud máte vyjádření od kontrolního orgánu revizních techniků, a chcete to vědět oficiálně, ta. Nezbytnou součástí každé instalace hromosvodu je i prohlídka ( revize ) a přezkoušení funkčnosti hromosvodu.


Naše firma se zabývá projektováním a montáží hromosvodových soustav dle platných norem ČSN. Naším cílem je poskytnout zákazníkům úplný sortiment a odpovídající servis.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.