středa 6. února 2019

Luxusní koupelny

Luxusní koupelny

Navštivte nás v showroomu na Praze 9! Vzorková prodejna s nabídkou kvalitního a značkového vybavení koupelen s originálním řešením. Pokud si potrpíte na luxusní materiály a na netradiční interiérová provedení, je pro vás právě kolekce dřevěných mozaiek. Koupelny Obklady a dlažby Mozaiky Sanita.


Originální dekorace na zeď ve 3D formátu splňuje nejnáročnějš�. Pečlivě zvažované materiály a vhodný design nejenom, že úchvatně vypadá, ale také přímo vybízí k dotykům a užití. Tato vášeň pro dokonalost je to, co dělá Gessi tolik výjimečnou. Výrobky Gessi kombinují nejmodernější design a nejlepší výrobní techniky.


Radiátory v koupelně již nemusí být v současné době jen nevzhledným zdrojem tepla, ale mohou se stát elegantní designovou součástí interiéru. Neustále sledujeme nejmodernější světové trendy, které prostřednictvím naší nabídky přinášíme na domácí trh. K luxusní atmosféře koupelny přispívá i to, že designový bílý obklad má povrch v lesku.


Odráží se na něm světlo, a tím koupelnu prosvětluje. Slaďte vaše šperky či šaty Versace s luxusními obklady a dlažbou stejnojmenné značky. Vytváříme inspirativní koupelny promyšlené do posledního detailu. Pod značkou RAVAK dodáváme komplexní řešení moderních koupelen v podobě ucelených konceptů. Rádi Vás přivítáme v našem showroomu.


Máme zde nepřeberné množství obkladů, dlažeb, sanitárního zařízení a doplňků. Najdete zde i také vzorové koupelny a wellness. Za dlouhou dobu, po kterou se věnujeme tvorbě koupelen, jsme si ze stovek výrobců vybrali ke spolupráci takové, kteří nabízejí něco více než ostatní. V našich prodejnách najdete obklady a dlažby nejrůznějších stylů, barev a vzorů od předních španělských značek.


Luxusní koupelny

Vedle tradičních keramických obkladů jsou součástí našeho sortimentu i skleněné obklady. Společnost design bath nabízí luxusní koupelnové značky, které jsou jedničkou v designu a účelu v koupelně. Catalano, Porcelanosa, Gessi jsou zástupci špičkového vybavení koupelen, zejména zachodů, koupelnové keramiky, umyvadel a baterií.


Podívejte se na ukázky koupelen v různých stylech. Designové kuchyně HANÁK jsou opravdovou perlou mezi kuchyněmi. Oblé křivky těchto kuchyní budou ozdobou každého interiéru. Máte rádi nadčasový design a nenápadný luxus? Pak Vás jistě nadchne naše nová koupelna pro rodinný dům :) Majitelka měla představu čisté, světlé koupelny s chromovými prvky.


Mramor je luxusní materiál, který byl v historii nejčastěji používán především pro sochy a památníky ve starověku. Dnes z něj však i designéři a architekti vytvářejí takřka mistrovská díla. Luxusní materiál s historií. Zvykli jsme si myslet, že mramor je ideální pro koupelny a kuchyně, ale tam je také mnoho.


Domů LUXUSNÍ ZRCADLA. Amirro velkoobchod zrcadel. V dnešní době ovládáme dotykem počítač, hudební přehrávač, navigaci. V případě,že máte již rozvržen celý byt či dům v moderním stylu, můžeme tento styl přenést a docílit tak krásného posit z desingové kuchyně.


Pošlete si objednávku na naše krásné vany a uvidíte, že nebudete litovat. Rohové vany, obdélníkové vany, oválné vany, klasické vany, asymetrické vany, retro vany, volně stojící vany a akrylátové vany. Jsme předním prodejcem keramických obkladů, dlažeb a koupelnového vybavení v České republice.


Poskytujeme kompletní služby od grafického návrhu až po dopravu včetně montáže doporučenými odbornými pracovníky. To vše pro standardní i luxusní koupelny. Hledáte kvalitní obklady pro Vaši novou koupelnu anebo kamennou dlažbu k Vašemu bazénu? Keramika Ševčík je Vaším ideálním řešením.


Luxusní koupelny

Jsme dodavateli vysoce kvalitní italské keramiky Silceramiche, kterou nikde jinde v ČR nenajdete. Nahlédněte do naší galerie produktů anebo se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.